Tarih: 16.12.2017 02:14

KÖFTECİ; CUMHURBAŞKANLARIMIZA HAKARET EDENLERİ ÖDÜLLENDİRMEYİ SEVİYOR!

Facebook Twitter Linked-in

KÖFTECİ; CUMHURBAŞKANLARIMIZA HAKARET EDENLERİ ÖDÜLLENDİRMEYİ SEVİYOR!

“Sosyal Tesislerimizde yapılan ‘KÖFTE’ Edirne’nin en iyi köftesidir!” iddasıyla, Trakya Üniversitesinin bilimsel hedeflerini, Edirne’mizin ulusal markası “KÖFTECİ OSMAN’a” rekabet edecek boyuta taşıyan(!) ‘KÖFTECİ’ Rektörümüz Erhan Tabakoğlu, Cumhurbaşkanlarımıza hakaret eden Profları  misafir edip onurlandırmayı seviyor!

Trakya Ünversitesini, Hasan Sezai Vakfı ile Mimar Sinan Vakfı arasına sıkıştırıp ‘iki arada bir derede’ bırakan KÖFTECİ Rektörümüz; bilindiği üzere daha önce son Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana ağıza alınmayacak hakaretler saydıran Bulgar Porofösörü Trakya Ünversitesinde misafir etmiş ve hediyeler vermişti...

 Kılavuzu ‘AKADEMİSYEN’ olan ‘Meşhur KÖFTECİ’ Rektörümüz Tabakoğlu, hızını alamamış olacak ki; bu seferde her fırsatta ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk ve Laik Türkiye Cumhuriyetine hakaretler yağdıran; Balkan Türkleri için ağzı köpürerek, “İngilizlerin ve Yahudilerin güdümündeki Balkan kökenli azınlıklar” diye başlayan konuşmalar yapan Yusuf Kaplan’ı “Türkiye ve Balkanların Gelecek Tasavvuru” konulu konferans için Trakya Ünversitesine davet etti!  

Yazılarında ve konferanslarında, Laik Türkiye Cumhuriyeti ve onun kurucusu ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmekle meşhur(!)O davetli aynı zamanda tam bir ‘Balkan Türkleri’düşmanı...

Tabiiki bütün bunları ben söylemiyorum... “İki asırlık İngiliz-Yahudi nüfûzu sona erecek...” Başlıklı yazısında ve daha birçok yazısında bizat o söylüyor ve yazıyor! (bakınız) (http://www.yenisafak.com/yazarlar/yusufkaplan/iki-asirlik-ingiliz-yahudi-nufzu-sona-erecek-2035684)

KÖFTECİ; Nasıl bir anaforun içindesin ve seni bu anafordan hangi Hasan kurtarır bilemem... Ama Laik Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk düşmanlarının önüne...Temcit pilavı gibi öğrencileri sürenlerin kervanına katılmak...Ne seni...Ne de sana kılavuzluk eden... AKADEMİSYEN’i kurtarır!!!” Bunu çok iyi biliyorum!!!

Sana göz yumduklarını sandığın ‘Büyük İttifakın’ taraflarının cıkarlarına hizmet etmek yerine; EŞİNLE birlikte İŞİNE dön... Ve Balkan Göcmeni Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu ol..

  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —