-
BIST 100
16220,30%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
51,11% 0,15
-
GRAM ALTIN
7348,78% 0,18
-
Ç. ALTIN
11826,60% 0,00
Korsana son
Edirne'de yaklaşık 500 taksici korsan olarak çalışan taksicileri ve A1 belgesi ile şehirler arası yolcu taşıyan minibüsleri konvoy düzenleyerek protesto etti. Taksiciler şehir merkezinden otogara kadar konvoy düzenleyerek, kent merkezinde ka?
Korsana son
Edirne'de yaklaşık 500 taksici korsan olarak çalışan taksicileri ve A1 belgesi ile şehirler arası yolcu taşıyan minibüsleri konvoy düzenleyerek protesto etti. Taksiciler şehir merkezinden otogara kadar konvoy düzenleyerek, kent merkezinde kaçak olarak çalıştığı öne sürülen 'korsan taksicileri' protesto etti. Edirne Taksiciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Bozkurt, resmi kurumların kendilerine yeterli kolaylığı sağlamadığını ve yardımcı olmadığını söyledi .
Edirne Taksiciler Derneği'ne üye yaklaşık 500 taksi sürücüsü Londra Asfaltında bir araya gelerek korsan taksicilere karşı eylem yaptı. Oluşturdukları konvoy ile şehir merkezinden yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta şehirler arası otobüs terminaline kadar klakson çalarak giden taksiciler, korsan taksicilik yapanların bulunmasını, otogara ücretsiz servis yapan minibüslerin belirli saatlerde ve tek güzargahta çalışmasını istedi.
Edirne Taksiciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Bozkurt, resmi kurumların kendilerine yeterli kolaylığı sağlamadığını ve yardımcı olmadığını ifade ederek şunları söyledi
'Edirne'de ulaşımda 500 kişilik en büyük aile taksicilerdir. Başta meslek odalarımız olmak üzere yetkili kurum ve kuruluşlar başvuru yaptık. Ancak yeterli hassasiyeti gösteremediler. Bir türlü korsan taksicilerin önüne geçemedi. Biz korsana, ücretsiz servislere, verilmeyen haklarımıza sabrettik ama olmadı. Bizler mesleki anlamda her zaman 24 saat hizmet veren meslek grubuyuz. Bunun farkına varılsın, şimdiye kadar sabrettik. Taksiciler ulaşımda Edirne'nin en büyük ailesidir. Bundan sonra sesimi her yere duyuracağız. Biz bu meslekle ailelerimize bakıyoruz. Edirneli taksiciler sahipsiz değildir. Dernek olarak her zaman taksici esnafının yanında olacağız'.
Korsan taksicilerin engellenmesini isteyen taksiciler, açıklamaların ardından konvoy halinde şehir turu yaptılar.
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
ÇELTİK EKİMİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
EDİRNE’DE BARAJLARIN DOLULUK ORANI
EDİRNE’NİN EĞİTİM HARİTASI: HER 3 KİŞİDEN 1’İ TEMEL SEVİYEDE
“İŞ CİNAYETLERİ KADER DEĞİLDİR ”
TOPRAĞINIZI SADECE BESLEMEYİN, YENİDEN CANLANDIRIN
RECEP DURAL SELİMİYE AÇILDI, EDİRNE DOLDU TAŞTI
MALİ MÜŞAVİR CEM KÜRKÇÜ YENİ ADRESİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR
Yükleniyor




