Tarih: 25.02.2023 15:49

KUMDERE KÖYÜ MUHTARI VE AMCASINI ÖLDÜREN KATİL ZANLISINI YAKALADI

Facebook Twitter Linked-in

JANDARMA KUMDERE KÖYÜ MUHTARI VE AMCASINI ÖLDÜREN KATİL ZANLISINI YAKALADI

İpsala'ya bağlı Kumdere Köyünde Meydana gelen olayda, muhtar Hüseyin Karataban ve akrabası kahveci Hidayet Karataban'ın silahla vurularak öldürülmesi olayının katil zanlısı Recep.T., İpsala Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda yakalandı.Katil zanlısı Recep T İpsala Adliyesi'nde çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanıp, Edirne  Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili İl Jandarma Alay Komutanlığından yapılan yazılı acıklamada şöyle dendi:

“Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde;
22.02.2023 günü saat 19:20 sıralarında İpsala ilçesi Kumdere köyünde, H.K, H.K isimli (2) şahsın öldürülmesi, H.K. ve L.G isimli (2) şahsın yaralanması olayının meydana gelmesi sonucu olay yerinden kaçan şüpheli R.T. isimli şahıs İl Jandarma Komutanlığı unsurlarının ısrarlı takibi sonucunda 23.02.2023 günü saat:22:30 sıralarında Kumdere köyü kırsalında yakalanmış gerekli adli işlemlerinin tamamlanmasını müteakip Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalara, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”


 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —