Tarih: 22.06.2022 14:52

KUPA KIRCASALİH ALL STAR'IN

Facebook Twitter Linked-in

Bu yıl ilk kez Kırcasalih Beldesi’nde düzenlenen futbol turnuvasına ilgi büyüktü. Turnuvanın organizatörlüğünü  Beldenin çalışkan ve genç Muhtarı Samet Ertaş ve Kırcasalih Atatürk İlk/OrtaOkulu Okul Aile Birliğinin katkıları gerçekleşti.
KATILANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ
Kırcasalih Beldesi Okullar Mahallesi Muhtarı Samet Ertaş, Turnuva ile ilgili şu sözleri söyledi.Ertaş,Bu sezon ilk defa gerçekleştirdiğimiz turnuvaya katılan takımlara çok teşekkür ederiz. Bu turnuvanın asıl amacı Atatürk İlk/Orta Okulu’nun eksiklerini gidermek adınaydı. Giderilecek eksikler ile öğrencilerimiz daha iyi eğitim almaya devam edecek. İnşallah gelecek yılda bu turnuvayı yapmayı Allah nasip eder. Turnuvaya katılan takımlarda bu projeye büyük destek verdi.
Bizlere desteğini ve yardımlarını esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Hakan Yavuz ERDOĞAN'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Eralp AKMAN'a, Okul müdürümüz Sayın Mehmet Ali Suçu'ya, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Seneye tekrardan buluşmak üzere' dedi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —