11007,37%0,81
42,52% 0,07
49,55% -0,06
5743,85% -0,15
9322,75% 0,27
MANSUR İRİŞ; “İNANCINA SIMSIKI BAĞLI BİR GENÇLİK TEK ÇIKIŞ YOLUMUZDUR…”
Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mansur İriş, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Bir ülkenin gücü tankı topu değil, inançlı ve imanlı evlatlarıdır” diyerek tüm gençlerin Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. “Gençlerimizin vatanına, milletine, bayrağına bağlı nesiller olarak yetiştirilmesi ancak tarihini, kültürünü ve inancını öğrenmesi ve yaşaması ile mümkündür, diyen Mansur İriş açıklamasında şunları söyledi;
Dört gençten birinin, her üç üniversite mezunundan birinin işsiz olduğu, ahlaki yapının devlet eliyle korunması gerektiği halde Avrupa Birliğinin baskısı ve isteği ile zinanın dahi suç olmaktan çıkarıldığı bir ülkede gençlik geleceğe nasıl güvenle bakar? Uygulanan yanlış politikalar ülke insanımızı genciyle yaşlısı ile huzursuz etmektedir. Sürekli borçlanmakla, satmakla, üretime dönük yatırım yapmamakla, tüketimi teşvik etmekle hangi ülke düze çıkabilmiştir? Siyasi bağımsızlık ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkün olur. Pazarları, vitrinleri yabancıların eline geçen ülkeler, egemenliklerini de kaybederler.
Saadet Partisi olarak, gençlerimize Milli Tarih şuuru verilmesini istiyoruz. Gençlerimizin inancını bilen ve yaşayan, kendine güvenen, zorluklar karşısında geri adım atmayan, kişilikli, sağlam nesiller olarak yetiştirmenin tek çıkış olduğunu inanıyoruz, İnancına sımsıkı bağlı bir gençlik, içinde bulunduğumuz maddi ve manevi sıkıntılardan kurtuluşun yegâne çaresidir, dedi.