Tarih: 12.08.2014 19:50

MASTER ATLETİMİZ YILMAZEL’DEN İL MÜDÜRÜ OCAK’A İKİ MADALYA BİRDEN

Facebook Twitter Linked-in

MASTER ATLETİMİZ YILMAZEL’DEN İL MÜDÜRÜ OCAK’A İKİ MADALYA BİRDEN

Avrupa Atletizm Şampiyonası öncesi 2-3 Ağustos 2014 tarihleri arasında İzmir'de yapılan Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası 800 metre ve 1500 metrede 1.olan Zekeriya Yılmazel, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak'ı makamında ziyaret etti. Ocak; “ Gençlerimize örnek olmasını dilediğimiz şampiyonluğun Edirne'den çıkması gurur verici.” Dedi.

Zekeriya Yılmazel'i tebrik eden Ocak; “Türkiye Şampiyonu olmak büyük bir başarı. Edirne’mizi böylesine gurur verici bir başarıyla onurlandıran atletimize çok teşekkür ediyorum. Gençlerimize örnek olmasını dilediğimiz şampiyonluğun Edirne'den çıkması gurur verici. Atletizm emek, sabır, gayretli çalışma ister.” Diyen Serhat Ocak; özellikle ferdi atletizme çok önem verdiklerini söyleyrek; Zekeriya Yılmazel'i bir kez daha tebrikederek; “Başarınızdan dolayı çok memnun olduğumu belirtmek istiyorum.”dedi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak; 22-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Atletizm Şampiyonasında Zekeriya Yılmazel'e başarılar diledi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —