Tarih: 27.04.2017 13:04

MEHMET EREN’İN ACI GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

MEHMET EREN’İN  ACI GÜNÜ

ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren’in babası, İsmail Eren vefat etti. 90 yaşında dvefaat eden İsmail Eren dün (26. Nisan 2017 Çarşamba günü)  Eski Cami’de düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.Saray Otel'in sahiplerinden, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı Mehmet Eren’in Babası İsmail Eren,  Eski Cami’de ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze töreninin ardından Buçuktepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Dilaverbey Mahallesi sakinlerinden, Ümran Eren Özkul, İsmail Özkul, Ahmet Eren, Berna Karamustafaoğlu Eren, Mehmet Eren, Munise Aslan Eren, Ömer Eren ve Özlem Zıpkınkurt Eren'in babası İsmail Eren için Eski Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, bazı kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle çok sayıda esnaf katıldı.

HASAN HINCAL VEFAT ETTİ

Eski Camii de cenaze töreni düzenlenen bir diğer isimse Edirne esnaflarından Asmaaltı Ocakbaşı sahibi Niyazi Hıncal’ın abisi Hasan Hıncal oldu.

Niyazi Hıncal, Yahya Kemal Hıncal ve Faruk Hıncal’ın ağabeyleri Hasan Hıncal’ın cenaze töreninde dost ve yakınları hazır bulundu. Hasan Hıncal’ın cenazesi ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —