Tarih: 19.08.2021 08:14

MEMLEKET PARTİSİ GENÇLERLE GEİYOR

Facebook Twitter Linked-in

MEMLEKET PARTİSİ GENÇLERLE GEİYOR
 
Bozkurt; ilk il kongremiz 22.08.2021 Pazar günü saat 14:00 te


Memleket Partisi İl Başkanı Oktay Bozkurt, Merkez İlçe Başkanı Beste Kayacık ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Gülcan Bozan ile  gazetemize  yaptıkları ziyarette, Memleket Partisi Edirne İl Başkanlığı 1.inci Olağan Genel Kurulunu 21.08 2021 Pazar günü saat 14:00 te Bülent Et Lokantasında yapacaklarını söylediler.

Memleket partisi il Başkanı Oktay Bozkurt Edirne halkının önüne genç dinamik ve heyecanlı bir kadro ile çıkacaklarını söyledi.

Çıktıkları yolun zor, meşakkatli bir yolculuk olduğunu bildiğini söyleyen Bozkurt; Bizler 4 Eylül 2021 tarihinde Sivas'ta Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin önderliğinde partimizin kuruluşunun ilk adımını atmıştık. Yolculuğumuz büyük sermayelerle ve örgütlerle değil; emek, gönül, alın teri ile devam ediyor... Bizim ilham kaynağımız bir çift mavi göz ve kırmızı çizgimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür... Kuvayi Milliye Ruhu ile mücadele eden partimiz, gönüllü desteği ile 63 ilde 300 ilçede bu kısa süre içerisinde teşkilatlarını kurmuştur.

Bu süreçte Edirne il örgütü olarak tüm ilçelerimizi çalışmalarımız devam etmektedir...Merkez ilçe dahil Uzunköprü, Keşan ilçe örgütülerimizde kongreleri tamamlamış bulunmaktayız... Enez, İpsala ,Meriç, Havsa, Süloğlu, Lalapaşa ilçelerimizde çalışmalarımız devam etmekte ve en kısa süre içinde tamamlanmış olacaklardır...

Buradan aracılığınızla 22. 0 8.2021 Pazar günü saat 14'te Bülent Et Restaurantında tüm ilçelerdeki delegelerimiz ve sevenlerimizin katılacağı ilk İl kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz dedi.


 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —