Tarih: 12.03.2017 23:13

MERAL AKŞENER 2 NİSAN PAZAR GÜNÜ EDİRNE’DE

Facebook Twitter Linked-in

MERAL  AKŞENER 2 NİSAN PAZAR GÜNÜ EDİRNE’DE

MHP'de Devlet Bahçeli'ye muhalif isimlerden Meral Akşener “MİLLİ İRADENİN ÖNEMİ' konulu konuşmasını yapmak üzere 2 Nisan 2017 Pazar günü Edirneye gelecek.Konuşmasını yapmaya gittiği her ilde yer sorunu yaşayan ve konuşması bir şekilde engellenmeye çalışılan muhalif MHP lilerin yanısıra  günümüzTürk siyasi hayatınında ‘ABLA’sı Meral Akşener’in Edirnede de salon sorunu yaşadığı iddia edildi.

Edirne’de son 20 yılda hizmet vermiş MHP Edirne Eski İl Başkanları Ömer Demir, Tolga Akalın,Gürsel Şimşek ve Adnan Eryener  birlikte düzenledikleri basın toplantısında, Akşener’in “MİLLİ İRADENİN ÖNEMİ' konulu konuşmasını yapmak üzere 2 Nisan 2017 Pazar günü Edirneye geleceşğini söylediler.

MHP Edirne eski il başkanlarından Ömer Demir,kanun gereği  7 kişiyle oluşturdukları tertip komitesi olarak Edirne valilik makamına 2 nisan Pazar günü yapılacak olan toplantı ile ilgili müracaatlarını yaptığını söyledi. Demir; “yasa gereği kurduğumuz  7 kişilik komite için arkadaşlarım beni başkan seçti.  Bizler 16 Nisan tarihinde Referandumda Türk Milliyetçileri olarak Hayır oyu verme kararı aldık. Neden Hayır diyoruz? Demokratik sistemle yönetilen bir millettir. 16 Nisan referandumunun içeriği Türk Milletini demokrasiden geri adım attıran, tek adamlık bir yapıya dönüşüyor. Bu sisteme hayır diyoruz. Demokrasinin olmazsa olmazı güçler arasında ayrılıktır. Burada güçler birleştiriliyor ve tek adamın elinde toplanıyor. Böyle bir yönetim istemiyoruz. Yapılacak olan toplantılarda bunlar detaylı olarak anlatılacaktır. Türk Milliyetçilerinin Hayır diyeceğine inanıyorum. Özellikle Edirne’de hayır oranları Yüzde 90’ın üzerine cıkacağına inanıyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —