Tarih: 25.01.2017 12:06

MERİÇ ZİRAAT ODASI İZMİR FUARINA 50 ÜYESİYLE KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

MERİÇ ZİRAAT ODASI İZMİR FUARINA 50 ÜYESİYLE KATILDI

Bu Yıl 12. Gerçekleşen İzmir Tarım ve Hayvancılık fuarına katılan Meriç Ziraat Odası Başkanlığı yapyığı organizasyona  Meriçli çiftciler yoğun katılımla ilgi gösterdi. Meriç Ziraat Odası Başkanı Ömer Ergin, “iki yıldır katıldığımız izmir Tarım ve Hayvancılık Fuarına bu yıl 50 den fazla üreticimizle katılım sağladık. Üyelerimize gelişen tarım ve hayvancılık teknolojilerini ile onlara fayda sağlayacak yeni tohum ve ilaçları göstermek istedik.” Dedi.

Nüfusun çoğunun tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Meriç’in üreticileri bu yıl ikinci kez İzmir Tarım Fuarını ziyaret ederek Tarım ve Hayvancılık alanında  geliştirilen yeni teknolojileri yakından takip etme fırsatı bukldular.

Meriç Ziraat Odası Başkanı Ömer Ergin yaptığı açıklamada, fuarın son derece güzel olduğunu belirterek, “biz ziraat odamızla 2 yıldır bu fuarımızı ziyaret ediyoruz. Bu yıl 50 den fazla üreticimizle katılım sağladık. Biz yöneticiler üreticilerimize gelişen tarım ve hayvancılık teknolojilerini göstermek ve onlara fayda sağlayacak tohum ve ilaçları paylaşmak zorundayız. Her zaman onların yanında olmalı ve sadece evrak lazım olduğunda odamızı bilmemeliler. Tüm Meclis Üyelerimiz ve Oda Yöneticilerimiz her zaman üreticilerimize fayda sağlamak amacıyla hizmet etmektedir. İzmir Fuar’ı Uluslararası bir Tarım ve Hayvancılık fuarı, bizde diğer ülkelerdeki tarım aletlerini de yakından görmüş olduk. Katılım Sağlayan tüm üreticilerimize teşekkür ediyorum’ ’dedi. Meriç Kadıdondurma köyünden katılım sağlayan çiftçi Emin Daltaban ise;’’ oadamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Biz tek başımıza gidemeyiz, gitmek istesek dünya kadar masraf olur. Odamız tohum ve gübre konuları dışında bu sosyal konularda da bize yardımcı oluyor’’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —