Tarih: 05.02.2022 19:45

MHP'DE ERKEN SEÇİMİN FİTİLİ Mİ ATEŞLENDİ?

Facebook Twitter Linked-in

ERKEN SEÇİMİN FİTİLİ Mİ ATEŞLENDİ?

MHP İl Başkanı Zakir Tercan’dan” Erken Seçim Manifestosu”gibi Basın Açıklaması

MHP İl Başkanı Zakir Tercan 5 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 12.07 de partisinin basınla iletişimini sağladığı Whtsapp gurubundan yaptığı yazılı açıklamada, muhalefet partili il başkanlarının yapamadığı bir dille, ilimiz ve ülkemiz gündemi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bölgemizde  her kesimden vatandaşların dertlerini ve eleştirilerini sabırla dinleyen bir yerel siyasetci olan Milliyetci Hareket Partisi İl Başkanı Zakir Tercan, yazılı basın açıklamasında erken seçime hazırlanan bir partinin il başkanının üslübunu kullandığı görüldü.

Tercan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu günlerde hiç ağzına almadığı konularda, vatandaşların sesi olmak adına, cesurca ülkemizin gerçek gündemini ortaya koyduğu açıklamaları, şayet erken seçim yakında değilse il başkanı olarak son açıklamaları olarak tarihe gececektir!

MHP İl Başkanı Zakir Tercan’dan” Erken Seçim Manifestosu”gibi Basın Açıklaması:

Değerli basın mensupları hayırlı günler diliyor saygılar sunuyorum... Yazılı basın açıklamamız...
MHP olarak bizim siyaset yapmamızın birincil motivasyonu önce ülke ve millete hizmet edebilmektir… MHP olarak her kesimin yanındayız, olmayada devam edeceğiz.

Tarımsal sulamayla ilgili olarak destekler artırılmalı, tarımsal sulamada kullanılan elektrik en az yüzde 50 düşürülmeli, mazot ve gübrede de çiftçimize acil destek verilmelidir.

Çiftçilerimizin hazine arazileri ve 2/B arazileriyle ilgili tapu sorunları bulunmaktadır. Bahse konu sorunların biran önce giderilmeli ve tapularına kavuşturulmalıdır.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun şoför esnafımız için uyguladığı sigortalılık kontrolü ve cezalarla ilgili tebliğ çok sayıda mağduriyet yaratmakta. Haksız yere uygulanan cezalara yapılan itiraz dilekçeleri, Sosyal Güvenlik
Kurumu tarafından kabul edilmemektedir. Şoförlerimizin mağduriyeti düzeltilmelidir.

Konutlarda yapılan kademeli fiyat tarifesinin esnaflarımıza da uygulanması gerekmektedir. Artan fatura miktarları esnafımızın belini bükmektedir. Enerji Bakanlığının konuyla ilgili çalışmayı bir an önce yapıp Cumhurbaşkanımıza iletmesi esnafımızın beklentisidir.

Öğretmenlerin aylıklarında yapılacak iyileştirmeleri gerekli görüyoruz, 3600 ek göstergeyle emeklilik aylıklarında artış sağlanmış olmasını destekliyoruz. Özel okullarda, dershanelerde çalışan öğretmenlerin ücretleri ve özlük hakları güvenceye alınmalıdır.

Alınacak mesleki eğitimler sonrasında, üniversite tercihi süreçlerinde gençlerimize, mesleki eğitim aldıkları alanlarda eğitimlerini devam ettirmek istemeleri durumunda ek puan, burs ve mezuniyet sonrası istihdamda öncelik gibi teşvik uygulamaları artırılmalıdır.

İlaç Fiyat Kararnamesi’yle uygulamaya koyulan kademeli kârlılık oranları eczanelerin artan işletme giderleri sebebiyle sundukları hizmetleri sürdürülebilir kılmaları mümkün görünmemektedir. Mevcut piyasa koşullarına göre acilen güncelleme yapılmalıdır.

İnsanlıktan nasibini almamış canavar ruhlu katiller, Türk kadınına yönelik taciz, tecavüz, cinayet gibi fiiller işleyenler eşi benzeri görülmemiş cezalar almalı ve bir daha hiç kimse böyle bir alçaklığa cüret edememelidir.
Zakir Tercan /MHP Edirne İl Başkanı
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —