Tarih: 12.01.2015 14:58

MHP DE MERKEZ İLÇE MURAT BAYRAKTAR'A TESLİM

Facebook Twitter Linked-in

MHP DE MERKEZ İLÇE MURAT BAYRAKTAR'A TESLİM

MHP Edirne Merkez İlçe Teşkilatı olağan kongresini 11 Ocak 2015 Pazar günü Aşiyan Düğün Salonu'nda yaptı. iki dönemdir Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Murat Bayraktar seçime katılan 348 delegenin 292 nin oyunu alarak yeni ilçe başkanı oldu… Divan Başkanlığına MHP İl Başkanı Dr.Gürsel Şimşek, Divan Başkan Yardımcılığı'na MHP Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Durmaz ve  Süloğlu İl Genel Meclisi Üyesi Zafer Bağşi, Katip Üyeliklere de İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Çiğdem Yeşiloğlu ve İl Sekreteri Arzu Enginar getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinden sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Murat Bayraktar konuşmasına;  “Alacağımız sorumluluğun farkında olup ben ve yönetimim lider, teşkilat ve doktrin vazgeçilmezlerin üzerinde dilde ve fikirde birlik içinde mücadele ederek 7 Haziran 2015 seçimlerine hazırlanıp daha da büyük zaferlere koşacağız. Hedefimiz, Edirne Merkez İlçede partimizi en az %30'luk oy oranına oturtmak bu sayede kazanacağımız milletvekilleriyle Edirne'de daha güçlü siyaset yapma imkânını yakalamak olacaktır.” Dedi.

“Çıkar ve kaygılardan uzak, sadece davasının başarısı için uğraş veren bir yönetim olacağız. Bugün sizden partimizin geleceği için yetki istiyorum ve size söz veriyorum. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız.”diyen Bayraktar ve ekibi 416 merkez ilçe delegesinden sandık başına giden 349 delegenin 292 nin oyunu alarak seçilirlerken diğer başkan adayı Ergun Dönmez'in listesi de 57 oy alarak seçimi kaybettiler.

Murat Bayraktar’ın listesi; Sami Arda, Nehir Çakar, Zennur Ağa, Haydar Şebelek, Salih Akmansoy, Özer Dürüktaş, Köksal Atlı, Cemil Göçmenler, Öner Ay, Emre Tokluoğlu, Erdal Durak, Sermet Çakay, Erdem Akkıyık, Mehmet Özen, Gökhan İnzibat, Volkan Kıyım, Hasan Taşkın ve Serkan Aleşçi den oluştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —