11007,37%0,81
42,52% 0,07
49,55% -0,06
5743,85% -0,15
9322,75% 0,27
MHP KADIN KOLLARINDA HEDEF SONBAHARA KADAR 1000 KADIN ÜYE
MHP Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Şimşek Gazetemize yaptığı ziyarette; “MHP Kadın Kolları Başkanlığı olarak Edirne genelinde başlattığımız üye yapma çalışmalarımızı, ‘Edirne de çalınmadık kapı bırakmayacağız sloganımızla tüm hızıyla sürdürüyoruz. Kısa vadede hedefimizi şuan 300 olan Edirne Merkez kadın üye sayımızı sonbaharda 1000 üyeye çıkartmak olarak koyduk. En kısa süre içersinde ilçelerimizin tamamında kadın kollarımız tamamlayıp bu çalışmalarımızı ilçelerimize de yayacağız.” dedi.
MHP Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Şimşek; “19 Mayıs günü Havsa da yaptıkları Bayrak yürüyüşüne 200 kadın üyemizle katıldık ve milli ve manevi değerlerimizi bizlere unutturmaya çalışanlara Ellerimizdeki Bayraklarımızla cevap verdik.” Dedi.
‘Çalışmalarımızı ilimizin her ilcesine yayarak devam edeceğiz.’ diyen MHP Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Şimşek; “Edirne de çalmadık kapı girmedik ev bırakmayacağız, arkadaşlarım ve ben önümüzdeki süreçte, partimizi halkımızla bütünleştirecek sosyal etkinliklerin hep içersinde olacağız. Edirne MHP kadınları olarak ürettiğimiz katma değerle şehrimizin daha güzel ve daha yaşanır bir şehir olması için var gücümüzle çalışacağız.” Dedi.