Tarih: 07.10.2015 13:50

MHP TAM KADRO HEYECANLI, TAM KADRO SAHADA

Facebook Twitter Linked-in

MHP TAM KADRO HEYECANLI, TAM KADRO SAHADA

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Teşkilatı 1 Kasım Erken Genel Seçimi Aday Tanıtım etkinliği için ETSO toplantı salonunda düzenlediği istişare toplantısında eskisiyle yenisiyle tam kadro basının karşısına çıktı. MHP Edirne İl Teşkilatı, başlattıkları seçim kampanyası için yaptıkları aday tanıtımı ve istişare toplantısında, Edirne halkına birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP Edirne İl Teşkilatının oldukça coşkulu ve heyecanlı bir kalabalıkla ETSO (Edirne Ticaret ve Sanayi Odası) toplantı salonunda gerçekleştirdiği aday tanıtım ve istişare toplantısında Edirne milletvekili adayları Dr. Gürsel Şimşek, Hüseyin Ülker ve Nehir Çakar'ın yanı sıra Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, eski il başkanlarının tamamı, Edirne eski belediye başkanı adayları, il genel meclisi üyeleri ve belediye meclisi üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Partinin eski il başkanları ve eski belediye başkan adayının teker teker konuştuğu aday tanıtım ve istişare toplantısında milletvekili adayları da birer tanıtım konuşması yaptılar.

 MHP Birinci Sıra Milletvekili Adayı Dr. Gürsel Şimşek:

1960 doğumlu olan Dr. Gürsel Şimşek, 1985 yılı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Uzun süre Edirne'nin İpsala İlçesi Devlet Hastanesinde Doktor olarak çalışan Dr. Gürsel Şimşek,  yaklaşık 25 yıldan buyana da İpsala ilçesinde Çeltik yetiştiriciliği yapıyor. 1997 - 2007 yıllarında Çeltik Üreticileri Dernek Başkanlığı görevinde bulunan Şimşek, siyasete aktif olara 2000 yılında Milliyetçi Haraket Partisi'nde başladı ve sırasıyla 2000 - 2002 yılları İpsala İlçe Başkanlığı, 2003 - 2007 yılları Edirne İl Başkan Yardımcılığı, 2009 - 2011 yıllarında Edirne İl Başkanı olarak görev yaptı. Şimşek, bu süreler içinde 2002 yılında MHP 4'ncü sıra Milletvekili Adayı, 2007 ve 2011 yıllarında da MHP 2'nci sıra Milletvekili adayı olarak seçimlerde partisini temsil etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —