Tarih: 08.03.2024 22:04

MHP ‘KAÇEP’ BAŞKANI BALKANDELEN, ‘KADINLARIMIZ ONURUMUZDUR’

Facebook Twitter Linked-in

MHP ‘KAÇEP’ BAŞKANI BALKANDELEN, ‘KADINLARIMIZ ONURUMUZDUR’

MHP Edirne Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hafife Balkan Delen, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında, İl Başkan Yardımcıları; Mesut Bacanlı, Ethem Midilli, İlkay  Eken, Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Özcan Altınel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ve KAÇEP yönetimi ile Lalapaşa ilçesi ve Merkezde Cem Fashion Fabrikası, Edirne Huzurevi ve Saraçlar Caddesi ziyaretinde yönetimi ile birlikte toplam 5 Bin adet çiçek dağıttı. 

Hafife Balkan Delen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, Edirne’li kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü  kutladı.. 

Hafife Balkandelen yazılı acıklamasında;

“ Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran Atamızın biz Türk kadınlarına yirminci yüzyılın başında verdiği, seçme ve seçilme hakkı başta olmak üzere bir çok ‘hak’ bu gün medeni olmakla övünen bir çok toplum, Türk kadınından ancak 50 yıl sonra hak sahibi olabilmişlerdir. Atamızın Cumhuriyetle birlikte Türk kadınlarına verdiği haklar, bizleri  muasır ve muazzez seviyelere taşınma iradesini simgelemektedir. 

Bizler Han sefere gittiğinde Hatun’ un ülkeyi yönettiği yüzlerce yıllık felsefeyi benimsemiş gelenekten geliyoruz. Şehrimizde de ‘Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları Komisyonu’ olarak bir çok faaliyetlerde bulunuyoruz . Türk kadının akıl zeka ve  yeteneğini her alanda gösteren nesiller yetiştirmek tek hedefimiz, kültür aktarımının baş mimarı kadınlarımız onurumuzdur.  Bu duygularla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —