Tarih: 06.05.2015 18:37

MİLLİ İTTİFAK’ IN LİDERLERİ 10 MAYISTA EDİRNE’DE

Facebook Twitter Linked-in

MİLLİ İTTİFAK’ IN LİDERLERİ 10 MAYISTA EDİRNE’DE

‘Yoksulluk Kötü Yönetimin Sonucudur’ diyen Ali Demirkıran, ETSO Yönetim Kuruluna yaptığı ziyarette “Milli İttifak’ın Liderleri Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici, 10 Mayıs 2015 Pazar günü Edirne’de halkımızla buluşacak” dedi. Demirkıran; “Milli İttifak’ı oluşturarak Saadet Partisi çatısı altında birlikte seçime girecek olan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici 10 Mayıs Pazar günü şehrimizde olacaklar.”dedi.

Ülke çapında il il dolaşıp Aday tanıtımı yaparak seçim beyannamelerini açıklayan Milli İttifak’ın Liderleri Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici, Pazar günü Edirne’de Sanayi Sitesi Keyif Düğün Salonunda gerçekleşecek ve 13.30’da başlayacak Programda, adayların tanıtımının yanı sıra Milli İttifak’ın seçim beyannamesi açıklanacak. Programa İl ve İlçelerin Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle ve Köy Temsilcileri ile tüm Sandık Müşahitleri ile halkımızın yoğun katılımı bekleniyor. 

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen Demirkıran, Saadet iktidarında ülke kaynaklarını ranta değil, üretime yönlendireceklerini,  Esnaf ve KOBİ'ler için Ticaret ve Sanayi Odalarının daha etkin ve verimli projeler üretmesini teşvik edeceklerini söyledi. 

Koordinasyon ve Planlama Merkezleri oluşturarak verimli, etkili yatırım ve üretim modelleri geliştireceklerine vurgu yapan Ali Demirkıran,  “AVM Yasası’ olarak da bilinen Bakanlar Kurulu'nun sorumluluğundaki 6585 sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun yürürlüğe girdi. Girdi ama esnafın beklentilerine cevap vermedi.  AVM ve Zincir marketler her tarafı sardı, esnaf zor durumda. Şimdi iktidar hangi yüzle esnaftan oy istiyor” sorusunu yöneltti.

Yoksulluğun kötü yönetimin sonucu olduğunu ifade eden Ali  Demirkıran,  “Milli İttifak iktidarında İnsanlarımızı kötü yönetimden ve yoksulluktan kurtaracağız.  Bu anlamda, sebep ve sonuçlarıyla birlikte yoksulluğu sadece ekonomik bir sorun olarak değil, aynı zamanda sosyal, kültürel, ahlaki bir sorun olarak görüyoruz. ‘Tam istihdam’, ‘kapsamlı bir sosyal güvenlik ağı’nın kurulması ve sosyal yoksulluğun giderilmesi için adalet merkezli yeni bir ekonomik model inşa edeceğiz. Üretim ve paylaşımda sömürü ve rant yerine adaleti esas alacağız. Banka kredisi ve kredi kartı borcu olanların borçlarını kolayca ödeyebilmeleri için, faiz artırımı yapmadan uzun yıllara yayılarak ödenmesi sağlanacak, vatandaşımız bankaların elinden, borç batağından kurtarılacaktır” müjdesini verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —