Tarih: 11.05.2016 16:52

MİLLİ SPORCUYA YABANCI DİL BURSU

Facebook Twitter Linked-in

MİLLİ SPORCUYA YABANCI DİL BURSU

American Life Edirne Şubesi, Edirne Su Sporları Kulübü’nün Milli Sporcusu Sude Bağcıya yabancı dil bursu sağlayarak spora ve sporcuya verdiği destekle örnek oldu. American Life Yabancı Dil Okulu kurucusu Mustafa Eren, “Edirnemizi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden sporcumuza destek olmak bizlerin görevidir. Umuyoruz ki başarılı sporcularımızı ödüllendirerek diğer kurum ve kuruluşlara örnek oluruz. Kentimizi temsil ederek, başarı sağlayan gençlerimize desteğimiz sürecektir.” dedi.

15 yaşındaki Milli Sporcu Sude Bağcıya yaz dönemi boyunca yabancı dil bursu sağlayan American Life Yabancı Dil Okulu kurucusu Mustafa Eren, “Edirne’mizi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden sporcumuza destek olmak bizlerin görevidir. Edirne Su Sporları Kulübü yönetimi bizlere bu teklifi sunduğunda hiç düşünmeden kabul ettik. Umuyoruz ki başarılı sporcularımızı ödüllendirerek diğer kurum ve kuruluşlara örnek oluruz. Kentimizi temsil ederek, başarı sağlayan gençlerimize desteğimiz sürecektir.” dedi.

Milli Sporcuya sağlanan destekten memnuniyetini dile getiren Edirne Su Sporları Kulübü Başkanı Ayhan Dinç “Kurulduğu ilk yılda Edirne’den milli takıma sporcu kazandırma başarısını yakalayan Edirne Su Sporları Kulübü’ne verdikleri destek için American Life Dil Okulu ve Kurucusu Mustafa Eren’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sporcularımızın havuzda gösterdikleri başarı kadar, öğrenim hayatlarında gösterecekleri başarılar da bizler için çok önemli. Edirne Su Sporları Yönetimi olarak sporcularımıza en iyi imkânları sağlamak adına çalışmalarımız devam edecektir. Bu konuda tüm kurum ve kuruluşları duyarlı olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —