Tarih: 10.08.2022 10:38

NALBANTOĞLU MSP'Yİ YERDEN YERE VURDU

Facebook Twitter Linked-in

Bir grup muhalif eski Demokratik Sol Partililerin kurduğu Milliyetçi Sol Parti'ye bir eleştiride Edirne'den geldi.Edirne Demokratik Sol Parti Edirne İl Başkanı Yusuf Nalbantoğlu, 'MSP'yi bizlerde yok hükmünde sayıyoruz.Gerçek DSP'lileri kandırıyorlar. MSP'liler hiç bir zaman Bülent Ecevit'i sevmedi'dedi.
ECEVİT’İN KEMİKLERİNİ SIZLATILAR
Edirne Demokratik Sol Parti(DSP), Edirne İl Başkanı Yusuf Nalbantoğlu, 'Rahmetli genel başkanımız Bülent Ecevit'in kemiklerini sızlattılar. Ecevit'in emanetine ihanet edenlerin meydanlarda karşılığı yoktur. Milliyetçi Sol Parti'yi kuran Hüseyin Alpay ve kurucuların 'AK Güvercin' DSP'yi kendi amaç ve çıkarları için kullandılar” dedi.
MSP ÇAKMA BİR PARTİDİR
 Kendilerinden başka kimseye yararları yoktur. Türkiye'nin en eski partisi olan DSP'nin geçmişini muhalif grup bir çırpıda sildiler. Milliyetçi Sol Parti'yi kuranlar gün geldiğinde Bülent Ecevit ve Rahşan Ecevit'in burada önemsenmediğini ve anılmadığını görenler yuvalarına geri döneceklerini ifade eden Nalbantoğlu,” MSP'yi uzun süreden beri kurmaya çalışıyordular. Seçim yaklaştığı için partiyi kurdular. Milliyetçi Sol Parti'nin seçimlere girmeden  kapanan siyasi partiler listesine eklenecektir. Böyle bir partiyi bizler yok hükmünde sayıyoruz40 yıldan bu yana DSP'nin ana çatısı altında siyaset yürütüyorum. DSP'nin gerçek geleneğinden gelenlerin böyle bir partiye tepkileri var. Türkiye'nin gerçek sol partisinin Demokratik Sol Partisi'dir. Çakma sol partilerin meydanlarda yeri hiçbir zaman olmayacaktır'dedi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —