Tarih: 16.01.2015 18:10

MUSTAFA İRİŞ, “BATININ YENİ OYUNU”

Facebook Twitter Linked-in

MUSTAFA İRİŞ, “BATININ YENİ OYUNU”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş yaptığı açıklama da, “Fransa’ da yaşanan olayların Büyük Orta Doğu Projesi kapsamında yapılan bir hamle olduğundan endişe ediyoruz. Batı her zaman her konuda ikiyüzlü davranmaktadır, bu olaylar bahane edilerek Müslümanlara psikolojik baskı yapılıyor.” Dedi. Mustafa İriş açıklamasına şöyle devam etti;

Bu olaya Fransa’nın 11 Eylül’ü diyorlar. Öncelikle durup düşünmek lazım. 11 Eylül neydi?   Afganistan’ın işgal edilmesine sebep gösterilen ikiz kule saldırıları idi. Bu saldırıların Müslüman ülkeleri işgal amacıyla ırkçı emperyalist derin güçler tarafından yapıldığı kuvvetle ihtimaldir. O gün Yahudilerin saldırıların yapıldığı ikiz kuledeki işlerine gelmemeleri konusunda uyarıldıkları bilinmektedir. Sonuçta da yüzlerce Yahudi’nin bu binada çalışmasına rağmen ölenlerin arasında Yahudi olmaması bunun açık göstergesidir. Yine Irak’ın işgali Saddam’ın nükleer bomba üretmesi bahane edilerek yapıldı.    Olmadığı Birleşmiş Milletlerin raporları ile de anlaşıldı ama milyonlarca insanın canına, yüzbinlerce bacımızın namusuna mal olan iğrenç saldırılar yaşandı. Libya, Sudan, Mısır, Suriye’de yaşananlar batılıların çirkin yüzünü göstermektedir. Fransa’da yaşanan olayların arkasında yeni işgaller olmasından endişe ediyoruz. 

Paris’te geçtiğimiz hafta bir dergiye yapılan saldırı sonucu dergide çalıştığı söylenen 12 kişi hayatını kaybetmiştir.  Saadet Partisi olarak bu gibi saldırı olaylarını tasvip etmediğimizi her vesile ile ifade ediyoruz. Bu saldırıyı ve saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kardeşlerin ölü olarak ele geçirilmesi olayını da tasvip etmiyoruz. Zanlıların sağ olarak ele geçirilmesi ve adalet önüne çıkarılarak olayın arkasında kimlerin bulunduğunun da tespit edilerek gerçek suçluların belirlenmesi gerekirdi. Bu yapılmamıştır.

Son 10 yılda İslam coğrafyasında 12 milyon insan öldürülürken ses çıkarılmazken 12 kişinin öldürülmesinden dolayı bu olayı telin için birçok ülkenin devlet ve hükümet başkanının katılımı ile yürüyüş düzenlendi. Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu bu programa katıldı ve İsrail Başbakanı ile aynı safta yürüdü.

Bu yürüyüşün hemen arkasından Hz. Peygamber (a.s.) hakkındaki hakaret içeren karikatürün bulunduğu derginin milyonlarca sayıda basılması hem tahrik ve provokatif, hem de Batının çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koyması bakımından ibret vericidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —