Tarih: 20.12.2016 14:16

MUSTAFA İRİŞ; “TOPLUM, AKLI İLE DEĞİL ‘ALGI OPERASYONLARI’ İLE HAREKET EDİYOR.”

Facebook Twitter Linked-in

MUSTAFA İRİŞ; “TOPLUM, AKLI İLE DEĞİL ‘ALGI OPERASYONLARI’ İLE HAREKET EDİYOR.”

Saadet Partisinin Edirne İl ve İlçelerin Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği Divan Toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş; 'Dünyada kurulu bir sömürü düzeni var. Bu düzenin devamı için zalimler her türlü zulmü ve sömürüyü yaparak düzenlerini ayakta tutuyorlar… Peki, bu düzen nasıl değişecek? Elbette, Müslümanları kendi medeniyet değerleri etrafında toplanarak, birlik ve beraberlik içinde mücadele etmeye başlamasıyla” dedi.

Saadet Partisi İl ve İlçelerin Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği Divan Toplantısında Teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesinin yanı sıra güncel konular da ele alındı. toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, İl Başkanı Ali Demirkıran İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, bir aylık çalışmaların değerlendirilmesi yapılarak müteakip ay yapılacak çalışmalar planlandı. İl Başkanı Ali Demirkıran’ın Teşkilat Yöneticileri ile ilgili sunumundan sonra Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, yaptığı konuşmada; “Zalimlerin ne yaptıklarından ziyade Müslümanlar olarak bizim ne yaptığımız önemli” dedi.

Mustafa İriş devamla,  “Biz bu çalışmaları önce kendimizi kurtarmak için yapıyoruz. Çünkü bu çalışmaları yapmakla sorumluyuz. Günümüzde toplum, aklı ile değil ‘Algı operasyonları’ ile hareket ediyor. Yazılı medya, görüntülü medya, sosyal medya… Hepsinin bunda payı büyük” dedi.

Dünyada kurulu bir sömürü düzeninin var olduğuna dikkat çeken İriş, “Bu düzenin devamı için zalimler her türlü zulmü ve sömürüyü yaparak düzenlerini ayakta tutuyorlar. Peki, bu düzen nasıl değişecek” diyerek Müslümanların kendi medeniyet değerleri etrafında toplanarak, birlik ve beraberlik içinde mücadele ederek değişeceğine vurgu yaptı.

 İnsanlarımıza önce dostu dost, düşmanı düşman bilmesini sağlamamız gerektiğine de işaret eden Mustafa İriş, “Zalimin birinden ayrılıp diğer birine yanaşmakla kurtuluş olmaz. İktidarın AB ile ABD’ye veya Şanghay beşlisine yanaşması çözüm değildir. Çözüm, ‘İslam Birliği’ndedir” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —