Tarih: 06.04.2022 13:32

NALBANTOĞLU,DSP'YE VEFA BORÇLARI VAR

Facebook Twitter Linked-in

HABER MERKEZİ 
YENİ PARTİLER ÜYELERİMİZE DADANMASINLAR 
Partimiz Bülent Ecevit’in çizgisinden gelen bir partidir. Uzun dönemden bu yana Edirne İl Başkanlığında bir boşluk ve yapılanma sorunu yaşadık. Yeni kurulan partilerin bizim üyelerimize dadanması, bizden üye kapma yarışları içinde olması ve ile beraber Edirne yerelinde DSP açısından bir buhran vardı. Karaoğlan Bülent Ecevit’in bıraktığı mirası yaşatmak ve Edirne’de DSP’yi tekrar eski günlerine geri döndürmek için kolları sıvadık. Geçmişte Türkiye siyasetinde büyük işler yapan Demokratik Sol Parti’yi Edirne’de tekrar ayağa kaldıracağız. Genel Başkan Önder Aksal’ın beni il başkanlığına atamasıyla beraber çalışmalara hız verdik” dedi
ESKİ DAVA ARKADAŞLARIMIZI PARTİMİZE BEKLİYORUZ 
DSP’nin kimseden icazet almayan Milliyetçi sol parti olduğunu belirten Nalbantoğlu, “Bülent Ecevit’in vefatından sonra DSP bitti diyenler; bilsinler ki Genel Başkan Önder Aksakal, çalışma arkadaşları ve seçmenleri ile birlikte dimdik ayaktadır” dedi. İl Başkanı Yusuf Nalbantoğlu, ilçelerde örgütlenme çalışmaları yaptıklarını söyleyerek, eski partililere de ‘vefa borcunuz var’ diyerek çağrıda bulundu.
Nalbantoğlu, “Keşan, Enez ilçelerinde ilçe başkanlığı aktif çalışmaktadır. Uzunköprü ilçemizde bir atamamız olmuştur.Süloğlu’da kongremizi en yakın zamanda yapacağız. Lalapaşa,İpsala, Meriç ilçesinde örgütlenme çalışmaları yapıyoruz.
Geçmişte Demokratik Sol Parti’de milletvekilliği, belediye başkanlığı ve il genel ya da belediye meclis üyeliği yapmış kişilerin partimize vefa borcu vardır. Kimseler ilk geldikleri yeri unutmasınlar” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —