Tarih: 05.03.2024 02:25

'GENÇLİK VE SPOR BAKANI EDİRNE'DE YEREL BASINDAN KAÇIRILDI!'

Facebook Twitter Linked-in

NE BAKMIŞ BEEE

'Gençlik ve Spor Bakanı Edirne'de Yerel Basından Kaçırıldı!'

Edirne Yerel Basından Kaçırılan Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Osman Aşkın Bak, çeşitli etkinliklere katılmak üzere ilimize gelmiş!

Edirne valiliği resmi sosyal medya sitedinden yapılan paylaşımdan öğrendiğimize göre; Gençlik ve Spor Bakanı Dr Osman Aşkın Bak'ın Edirne ziyaretinde Edirne Milletvekili Fatma Aksal'da hazır bulunmuş.

Bak; Amatör Spor Kulüpleri Buluşması adlı etkinlikte, ilimizde faaliyet gösteren Anadolu Ajansı(!), TRT çalışanları(!) ve Amatör Spor Kulüpleri ile buluşmuş.

Bakın bir sonraki etkinliği ile ilgili AK Parti Basın sözcüsü, Edirne Yerel Basın Whatsapp gurubuna saat 11:02' de attığı mesajla Bak ın saat 11:45 de (43 dakika önce!) billgi verdi!

Bak ınız şayet yerel basın, ilki olmasa da,  Bakan Bak ın ikinci toplantısına zamanında çağrısaydı, en azından ben kendi adıma toplantıya katılır ve haber fotoğrafında 'el pence divan duran' İl Gençlik ve Spor Müdürü Selim Ak ın faliyetlerinden(!) memnun musunuz ? diye sorardım.

Neyse Edirne Yerel Basından Kaçırılan  Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Osman Aşkın Bak'ın Edirne'de ki çalışmalarıyla ilgili Ayrıntılı bilgi için Edirne valiliği face sayfasına BAK-INIZ!

Haber fotoğrafları: Edirne valiliği Facebook sitesinden alınmıştır.






 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —