Tarih: 15.12.2014 16:56

O SOKAK; “SOKAKTA ÖLÜM VAR” SOKAĞINA DÖNÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in

 O SOKAK; “SOKAKTA ÖLÜM VAR” SOKAĞINA DÖNÜŞTÜ

Ortak Akıl ve Düşünce Derneği, Ak Parti Gençlik Kolları, Hasan Sezai Vakfı, Edirne İslam Gençliği, Milli Türk Talebe Birliği, Akıncılar Derneği, Uluslar Arası Öğrenci Birliği, Türkiye Gençlik Kulüpleri konfederasyonu… Ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte; “Serhat Şehri Edirne’mizde huzurun, özgürlüğün, güvenliğin artık olmadığını görüyoruz. ‘Sokakta Hayat Var’ denilen ÖLÜM sokağının alkolden arındırılmasını gerekli kontrol ve tedbirlerin alınmasını istiyor rahatsızlığımızı ifade ediyoruz.” Dediler.

Adını “Sokakta Hayat Var” koyduğunuz, insanların rahatlıkla girip eğlenebildiğini söylediğiniz sokağın adı bundan böyle “Sokakta Ölüm Var” olmuştur. Bizler Edirne’de ki sivil toplum örgütleri olarak öğrencilere 10 metrelik bir mesafede olan ve adı cinayetlerle ve korkularla anılmış bu sokakla alakalı gerekli tedbirlerin, gerekli yaptırımların bir an önce alınmasını, öğrencilerin ve Edirne Halkının güvenliklerinin ve huzurunun korunduğu, genç beyinlerin uyuşturulmadığı sokaklar istiyoruz.

Bizler alkol kullanımını özendiren özellikle gençlerin ruh, beden, akıl sağlığı tehlikeye sokan “Sokakta Hayat Var” denilen ÖLÜM sokağının alkolden arındırılmasını gerekli kontrol ve tedbirlerin alınmasını istiyor rahatsızlığımızı ifade ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —