Tarih: 14.11.2014 17:16

OLDU MU YA ŞİMDİ...!! “BÖYLE GİDERSE TRAKYA BİRLİK KISA ZAMANDA TMSF'YE GEÇECEK!!!”

Facebook Twitter Linked-in

Ahmet Keser Edirne… “BÖYLE GİDERSE TRAKYA BİRLİK KISA ZAMANDA TMSF'YE GEÇECEK!!!”

OLDU MU YA ŞİMDİ...!!

 22Kasım'da Trakya Birlikte seçim var,Yeni yönetim oylanacak.Mevcut Başkan AKape il başkanı.. ikinci aday Akape'li bir avukat Üçüncü aday MHPli bir aday..Kentimizin en büyük partisi neden aday göstermez  Şaşılacak durumdur doğrusu..

 Ülkemizde Tarım ve Hayvancılık ürünlerinde Her ürünün bir KUMPAS'ı vardır.Örnek Buğday'da Her yıl başbakan Mersin iline gider ..Neden Mersin…Mersinde  Mayıs ayında Biçerdöver tarlaya girer..Önce Havalimanında bir artist bulunur>Anamızı ağlattınız ürünümüz para yapmıyor> der …Başbakan da al ananı der..

 Başbakan Kürsüye çıkar önüne konan camlardan konuşuyormuş gibi yazılanları sağ eline kalbinin üstüne koyarak, İşte bakın Kumpas başlamıştır Buğdayın fiyatı belirlemiştir Biçerdöver Trakya'dan çıkıncaya dek tüccar bu fiyattan alacaktır.

 Biz yok al ananla uğraşırken Tavşan bayırı aşar… Biçer döver Trakya’dan çıkarken üreticinin elinde %15 Buğday kalmıştır üretici borçlu olduğundan ürününü tarladan satmıştır..

 Peki bu düzen meradan bakanlar için doğru Ya Dünyaya bakanlar için bozuk bir düzendir Buğday tüm Dünyada Menkul Kıymettir Petrol ne ise Buğday da odur..Ülkenin Menkul kıymetler Borsasında değer bulur..Araplarda bu  şekildedir..

 Diğer Tarım ürünü olan Ayçiçeği tüm dünyada Sanayi malı olup o da Menkul kıymetler Borsasında değer bulur. Arap panayırlarının benzeri olan, Ticaret Borsalarını çağdaş hiç bir ülkede göremezsiniz…

 Şimdi geçen yıl ünlü ekonomistlere göre(Uğur Civelek Osman Altuğ ) Trakya gündöndü üreticisi 2.5 milyar dolar soyulmuştur ses çıkaran var mı ya Kapıkule yoluna Traktörlerle çıkan var mı ...Ne gezer…

 Dönelim Trakya Birliğe; Rafet Beyi il başkanı yapan Bakan ile BİM Şirketinin sahibi Latif Topbaştır…Neden BİM ŞİRKETİ Yağ piyasasının ülke genelinde %45 ine sahiptir Dahası Trakya Birlik kısa Zamanda TMSF'ye geçerek, Urla villalarından komşu Latif Topbaş a peş-keş çekilecektir, tüm ekonomik veriler bunu göstermektedir.

 CHP Bu seçimlere neden katılmadığının Mantıklı bir izahını üreticilere yapmak zorundadır Behemaal duyurmalıdır..

 Özetle Tüm Tarım ürünlerinde Menkul kıymetler Borsasında yoksanız Kapatın dükkanı...İyi geceler..!!.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —