Tarih: 20.07.2022 09:47

OSMANLISPOR 'BAL' KARARINI ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak play –out finalinde Bölgesel Amatör Lig takımı olan Tuncaspor’u eleyen Osmanlıspor, maalesef hiç beklenmedik bir karar aldı. Geçtiğimiz aylarda sağlık sorunları nedeniyle istifa eden Başkan Çağrı Muştu’dan sonra yönetim BAL’a katılmama kararı aldı.
Uzun yıllardan bu yana Süper Amatör Lig’de şampiyonluğa oynayan ve bu sezon arzuladığı Bölgesel Amatör Lig’e katılım hakkı olan Osmanlıspor, 28 Bin TL’yi TFF’ye yatırmama kararı alarak lige girmemesi kesinleşti.
MALİYET YÜKÜ ÇOK AĞIR
Osmanlıspor Başkan Yardımcısı Kerim Çelik, BAL’a girmeyecek olmalarının Osmanlı köyü açısından zor olduğunu belirtti. Çelik, “BAL’a çıktıktan sonra destek arayışlarına çıktık. İstediğimiz desteği bulamadık. Birde Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon Trakya grubunun olmayışı ve günümüzde maliyet yükünün daha fazla artması ile beraber yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık. Hafta sonu genel kurulumuzu yapacağız” dedi.
OSMALISPOR SÜPER AMATÖR LİG’DEN DEVAM EDECEK
TFF yaptıkları görüşmeler sonrası tekrar SAL’da devam edeceklerini belirten Çelik, “Bölgesel Amatör Lig’e katılmama kararı aldıktan sonra görüşmelere başladık. BAL fikstürüne girmeden ‘Süper Amatör Lig’e’ tekrar girmek üzerek yapacağımız başvuru ile SAL’dan devam edeceğiz” dedi


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —