Tarih: 11.05.2022 09:23

PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

Mayıs ayında Aleksandrapoli’den feribot seferleri başlayacaktı. Yeni yapılan ve bu aylarda gemilerin gelmesi beklenen Yunanistan’dan  Enez Gümrük Limanına bir geminin bile daha gelmemesi ile beraber Enez Kaymakamı  Şükrü Alperen Göktaş’ın Enez Gümrüğü ile ilgili Edirne İl Genel Meclisine yeni projelerini aktardı. 
ŞİMDİ GÜMRÜKTEN  TIR VE ARAÇ TAŞIMACILIĞI YAPILACAK 
İlk önce Enez-Aleksandrapoli( Dedeağaç) arasında feribot seferleri için yapılan Enez Gümrük Limanı’nda bu sefer yeni projeyle işler değişti. 
Enez Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş’ın yaptığı açıklamaya göre;  “Enez Deniz Gümrük Kapısı” projesi revize edilerek yolcu taşımacılığının yanında tır ve araç taşımacılığına da imkan verecek şekilde hayata geçirilecektir” dedi. 
ENEZ’E YENİ MESİRE ALANI 
Ayrıca Kaymakam Şükrü Alperen Göktaş, yeni projeleri olan  mesire alanı ilgili olarak ise Göktaş,”İlçemiz Gaziömerbey Mahallesinde yer alan 100 dönümlük mesire alanı Orman Genel Müdürlüğünce A-Tipi Mesire Alanı olarak ilan edilmiştir. İlgi mesire alanına Edirne Valiliği’nce yatırım yapılacaktır. Edirne Valiliğince hayata geçirilecek proje ile birlikte 100 dönümlük alanda;
400 adet Çadır Alanı,Karavan Park Alanı, Kır Lokantası,İbadethane,Basketbol ve Futbol Sahası, Paintball Alanı, Günübirlik piknik alanı, Büfeler, Duş Alanları ve Çamaşırhane,2 adet otopark alanı ve diğer yapılar inşa edileceğini belirterek Edirne İl Genel Meclisi’ne teşekkür etti”


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —