-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
50,98% -0,01
-
GRAM ALTIN
7306,35% -0,40
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
RECEP GÜRKAN, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
CHP Edirne Milletvekili Recep GÜRKAN; Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajda; Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk milleti işgal ve esarete alışık olmayan asil ve büyük bir millettir. Bu millet hiçbir zaman ba
RECEP GÜRKAN, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
CHP Edirne Milletvekili Recep GÜRKAN; Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajda; Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk milleti işgal ve esarete alışık olmayan asil ve büyük bir millettir. Bu millet hiçbir zaman bağımsızlığından taviz vermemiştir. Bu uğurda çok savaş yapmış, birçok insanını şehit ve gazi vermiştir. Hepimizin bildiği üzere tarih geçmişte yaşanmış basit olaylar yığını değildir. Bir ulusun maddi ve manevi değerlerinin temellerini oluşturan olaylar bütünüdür. Her toplum temellerini, kuruluşunu ve bağımsızlığını oluşturan büyük olaylara tanıklık etmiştir. Bu süreç yıllarca o toplumun hafızasından silinmemiş ve o toplumu ULUS olma bilincine kavuşturmuştur. İşte ulusumuza bu bilinç ve özgürlük idealini kazandıranlar; Yüce Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Şehitlerimiz ve Gazilerimizdir.
Milletimiz şehitlik ve gazilik mertebesinin ne kadar kutsal olduğunu unutmuş görünen Sayın Başbakanın 'Askerlik yan gelip yatma yeri değildir' sözünü unutmayacaktır. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin ÇELİK’in ifade etiği “Birkaç Mehmet şehit oldu” diye sözünü de unutmayacaktır.
Bu anlamlı günün, ulusumuzca, yurdumuzun her yerinde Gaziler Günü olarak anılması, bizlere büyük kahramanlara karşı olan vefa borcu ve şükranlarımızı bir nebze de olsa sunma imkânı vermektedir.
Yurdumuzda yaşanan terör eylemlerinin artması, güvenlik güçlerimizin, vatandaşlarımızın hayatlarını kaybediyor olması ve bu yaşanan olayların günlük yaşantımızın bir parçası olması bizleri derinden yaralamakta, üzmektedir. Bu yaşananları kabul etmek mümkün değildir.
Bu vesileyle, vatanımız için canlarını ortaya koyan kahraman Gazilerimizin, Gaziler gününü kutluyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Dedi.
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
ÇELTİK EKİMİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
EDİRNE’DE BARAJLARIN DOLULUK ORANI
EDİRNE’NİN EĞİTİM HARİTASI: HER 3 KİŞİDEN 1’İ TEMEL SEVİYEDE
“İŞ CİNAYETLERİ KADER DEĞİLDİR ”
TOPRAĞINIZI SADECE BESLEMEYİN, YENİDEN CANLANDIRIN
RECEP DURAL SELİMİYE AÇILDI, EDİRNE DOLDU TAŞTI
MALİ MÜŞAVİR CEM KÜRKÇÜ YENİ ADRESİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR
AV. MEHMET TOLGA AKALIN İYİ PARTİ DEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI
Yükleniyor




