Tarih: 05.10.2018 14:22

REKTÖR TABAKOĞLU CUMHURBAŞKANINA HAKARET EDENLERİ KORUYOR MU?

Facebook Twitter Linked-in

REKTÖR TABAKOĞLU CUMHURBAŞKANINA HAKARET EDENLERİ KORUYOR MU?

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Cumhurbaşkanına hakaretten haklarında adli işlem yapılan ve dava açılan iki akademisyeni koruyor mu?

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunda halen bölüm başkanı olarak görev yapan ve üzerlerinde bir çok yönetim kurulu üyeliği görevleri olan;  İşletme Bilgi Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi  A. S. Ö. P. ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. E Ö hakkında idari tedbirler almak bir yana, görev üstüne görev veren Rektör Tabakoğlu’nun bu konudaki tavrı ‘yargı sürecini bekliyor!’ gerekcesiyle açıklanacak gibi değil.

CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN HAKKINDA  AÇILAN DAVA VAR!

Cumhurbaşkanına hakaretten hakkında  Keşan 2.Asliye Cezada Mahkemesinde  açılan davada,6 kasım 2018 tarihinde  (saat 9:50)  2018/4.. sayılı dosyada  yargılanacak olan Bir dönem Gümrük İşletme Bölüm Başkanlığı’da yapan,  halen T. Ü. Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı  olan Doç. Dr. E. Ö’nün üzerinde gün itibarıyla 11 tane yönetim kurulu üyeliği görevi bulunuyor!

Öte yandan geçtiğimiz şubat ayında Cumhurbaşkanına hakaret ve terörle ilgili suçlar kapsamında  polis tarafından gözaltına alınıp, Keşan Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen Dr. Öğr. Üyesi  A. S. Ö. P. daha sonra Keşan Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakılmıştı...Konu  ulusal ve yerel basın haberlerinde yer almıştı. http://www.milliyet.com.tr/kadin-akademisyen-cumhurbaskanina-hakaret-edirne-yerelhaber-2593831/

ESKİ KEŞAN CUMHURİYET SAVCISI MUHAMMET ALİ AKKUŞ 'BYLOCK' KULLANICISI ÇIKTI!

13.8.2018 tarihinde Fetullahçı Terör  Örgütü'nün haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı olduğu gerekçesiyle görevinden uzaklaştırılıp tutuklanan Eski Keşan Cumhuriyet Savcısı Muhammet Ali Akkuş tarafından karartıldığı konuşulan,  A. S. Ö. P. hakkında hazırlanan ve uzun süre işlem görmeyen             savcılık Fezlekesinin (2018/..) bu günlerde yeniden düzenlenerek işleme koyulduğu öğrenildi. Adalet Bakanlığı yetkililerince FETÖ cü savcının görev süresince Keşan’da karartığı dosyalar hakkında yaptığı çalışmalar kamuoyunda merak konusu.

T.Ü REKTÖRÜ  BU GÜCÜ NEREDEN ALIYOR?

Öte yandan Trakya Üniversitesi Rektörü Prf.Dr.Erhan Tabakoğlu 27.12.2016 tarihinde Bulgaristan’dan gelen ve Sofya Üniversitesi heyeti olarak bilinen bir heyeti kabul etmiş,heyet içerisinde Türkiye’nin Bulgaristan’a tazminat ödemesi konusunda açıklamalar yapan,Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı açıklama ve görüşleri ile bilinen,Bulgaristan Türklerini her fırsatta yaptığı açıklamalarla aşağılayan,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2017 yılı içerisinde bir suikast sonrasında öldürüleceğini,15 Temmuz darbe girişiminin bir senaryodan ibaret olduğunu ve bunların tamamını Edirne’de kilise açılışı sırasında bir askeri personelden öğrendiğini söyleyen Sofya Ünivetsitesi Tarih Müzesi Bölüm Başkan Bojidar Dimitrov’u makamında kabul ederek plaket veren ve bunuda üniversitenin resmi web sitesinde yayınlayan Erhan Tabakoğlu’nu haber yaptığı gerekçesi ile mahkemeye veren ve haberci Gökhan Tuzladan’ı yaptığı haberden dolayı ( açtığı davayı bir celsede !) tazminata mahkum ettiren Rektör’ün bu gücü nereden aldığı merak konusu?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —