• BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

SAADET PARTİSİ ADAYLARINI TANITTI

Türkiye genelinde Büyük Birlik Partisi ile seçim ittifakının yapan Saadet Partisi, 7 Haziran seçimlerinde halkın huzuruna çıkacak adaylarını basına tanıtmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımc?

Yerel Siyaset 16.04.2015 18:16:49 0
SAADET PARTİSİ ADAYLARINI TANITTI

SAADET PARTİSİ ADAYLARINI TANITTI

Türkiye genelinde Büyük Birlik Partisi ile seçim ittifakının yapan Saadet Partisi, 7 Haziran seçimlerinde halkın huzuruna çıkacak adaylarını basına tanıtmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Eriş ve partililerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan Eriş; “Bu çalışmamızın, hem adaylarımız hem şehrimiz ve hem de ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

“Büyük Birlik Partisi ile yapmış olduğumuz seçim ittifakının da hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçim ittifakı ile teşkilatlarımızdaki şevk ve heyecanın daha da arttığını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” Diyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Eriş konuşmasını şöyle sürdürdü;

Her seçim önemlidir, fakat bu seçim daha önemlidir. Zira Cumhuriyet tarihinde hiçbir parti 12 yıl gibi uzun bir süre hükümet etme fırsatı elde edemedi.  Aslında bu çok da iyi bir fırsattı. Ancak kazanç ve kayıplarımıza baktığımızda kayıpların çok daha fazla olduğunu görüyoruz.

Şöyle ki; 12 yılda hem devletimizin hem özel sektörün hem de vatandaşlarımızın borçları sürekli artmıştır. Artmaya da devam etmektedir. Nitekim Ekonomiden Sorumlu Bakan geçtiğimiz gün bir işyeri açılışında yaptığı konuşmada “Borçlanarak yapılan lüks meskenler, lüks çalışma ofisleri çok güzel ama bu sürdürülebilir bir durum değildir” demek zorunda kalmıştır.

Diğer taraftan bir TV programında konuşan Başbakan Yardımcısı, “Sürekli borçlanarak, yol ve bina inşa ederek kalkınmayı gerçekleştiremeyiz” demiştir. Ha keza Sayın Başbakan da son günlerde üretim ve istihdama vurgu yaparak, güçlü markalara ihtiyacımız olduğundan dem vurmaya başlamıştır. El hak doğrudur. Ancak bu konuşmalar muhalefetin yapacağı konuşmalardır. İktidar icra makamıdır. Dolayısıyla bu sözler içi boş sözlerdir. Sadece algı yönetiminin bir parçasıdır.

Neden? Birincisi; üretmezden önce Pazar analiz edilir. Sen Türkiye pazarını 40-50 aileye teslim ediyorsun. Haksız rekabet diye bir şey var. Umurlarında bile değil. Dünyada en fazla AVM’si olan ülkeyiz. AVM’ler ve sayıları on binleri bulan mahalle aralarına kadar giren zincir dükkanlar vesilesiyle perakende pazarı bir avuç ailenin eline geçiyor. Neyi üreteceksin? Ürettiğini bunlara rağmen nerde satacaksın?

Diğer taraftan batıda bütün ülkeler ticaretlerinin önemli kısmını komşularıyla yapmaktadırlar. ABD – Güney Amerika ile, Almanya – Fransa ile vesair. Bize gelince Doğuda ve Güneydoğuda komşularımızla olan ilişkilerimizin geldiği nokta malum. Tam bir dış politika faciası. Tabi ki bu ekonomiye de yansıyor. Beri taraftan komşumuz Bulgaristan ve Yunanistan. AB ülkesi. Eski adıyla Ortak Pazar. Yani onlar ortak, biz Pazar. Bu konuştuklarımızın sayısal ifadesi ithalat ile ihracat arasındaki farktır. Açık 80 Milyar Dolar.

Aslında konuları uzatmaya gerek yok. İktidar elindeki medya ve diğer imkanları kullanarak sürekli pembe tablolar sunmaktadır.

Her şey yolundaysa insanlar neden mutsuz?

Ünlü araştırma şirketi Gallup, dünya çapında bir “mutluluk araştırması” yaptı. 143 ülkenin yer aldığı araştırmada; Türkiye, maalesef mutlulukta 54 puanla listede sondan üçüncü oldu. Halbuki insanı yaşat ki devlet yaşasın.

Diğer taraftan Sağlık Bakanlığı istatistiklerine göre, 2009-2013 yılları arasında psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle doktora başvuran kişi sayısı 3 kat artarak, 3 milyondan 9 milyona çıktı. Dolayısıyla bir avuç tuzu kuru insanı saymazsak insanımız mutsuzdur. Devlet ve medya imkanlarıyla dehşetli bir algı yönetimi sürdürülmektedir. Ama yavaş yavaş deniz tükenmektedir.

Değerli Arkadaşlar,

Biz iktidarı konuşuyoruz. Ancak madalyonun bir de öteki yüzü var. Demokrasilerde muhalefet en önemli unsurlardan biridir. 12 yıl gibi uzun bir süre mecliste muhalefette bulunan partiler özellikle ana muhalefet partisi ne yapmıştır? Açıkça ifade etmeliyiz ki CHP, söylem ve tavırlarıyla AK Parti değirmenine su taşımaktadır. Bugün siyaset arenası öyle hale gelmiş ki AK Partiye oy verenlerin bir çoğu “aman CHP gelmesin” diye AKP’ye yönelmektedirler. Bu CHP üst yönetiminin üzerinde derin derin düşünmesi gereken bir konudur.

Değerli Arkadaşlar, Kıymetli Basın Mensupları;

Birkaç seçimdir Halkımızın dikkatlerini başka yönlere çevirmek için gerilim siyaseti uygulanmaktadır. Toplum böylece kamplaştırılmak istenmektedir. İnsanlarımız kendi gündemine dönememektedir. İşsizlik, gelir dağılımındaki adaletsizlik, ağır borçlar, aile yapımızın çatırdaması, boşanmalar, alkol ve uyuşturucu tüketiminin yaygınlaşması, adalet duygusunun örselenmesigibi konuların gündeme gelmesi önlenmek istenmektedir.

Biz Saadet Partisi olarak seçim kampanyası boyunca bu oyunu bozmaya çalışacağız. Toplumun büyük bir kesiminin ancak devlet yardımlarıyla hayata tutunmaya çalıştığı gerçeğini dile getireceğiz. Gelir dağılımındaki haksızlıkların sebeplerini konuşacağız. Bu 12 yılda faiz lobisinin nasıl semirdiğini anlatacağız. Tabi ki bütün bunları konuşurken herbiri için Milli Görüş’ün çözümlerini sunacağız.

Saadet Partisi olarak 75 Milyonu kardeş biliyoruz. İnsanımızı seviyoruz. Ülkemizi seviyoruz. Refah, huzur ve mutluluğun ancak Milli Görüş prensipleriyle sağlanacağına yürekten inanıyoruz.

•             Önce Ahlak ve Maneviyat.

•             Herkese İnsan Hakkı, Herkese Refah.

•             Milli, Güçlü, Süratli ve Yaygın Kalkınma, Tam Bağımsızlık.

•             Avrupa Birliği’nde Kuyruk Değil, İslam Birliği’nde Lider Ülke.

Bunlar ancak Saadet Partisi’nin gerçekleştirebileceği hedeflerdir.

Bunun için çalışıyoruz. Başta adaylarımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımız, gönüldaşlarımız ile beraber herkese ulaşacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Halkımızın teveccühü ile inşallah Mecliste en güçlü bir şekilde yerimizi alacağız.

Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye Ve Yeni bir Dünya hedefi için kollarımızı sıvayacağız. Zafer yakındır ve zafer inananlarındır.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi tekrar saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Ali DEMİRKIRAN

1966 yılında Edirne’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Edirne’de tamamladı.

Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi.

Tahmis Çarsısı’nda ve Bostanpazarı semtinde inşaat malzemeleri ticareti ile uğraştı. 

Sosyal amaçlı birçok kuruluşta üye ve yönetici olarak görev aldı. Müstakil Esnaf ve Sanatkârlar Derneği’nin Edirne Şube Başkanlığını yaptı.

1994 mahalli seçimlerinde belediye meclis üyesi adayı olarak başladığı siyasi çalışmalarına, Refah Partisi’nde Merkez İlçe yönetim kurulu üyeliği ve Merkez İlçe başkanlığı ile devam etti.

Fazilet ve Saadet Partisinde İl Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Evli ve 1 çocuk babasıdır.

ARİF KÖROĞLU

1971 yılında Erzurum’da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladı. 1988 yılından beri Edirne’de ikamet eden adayımız, Esnaflık ile iştigal etmektedir.

Siyasi çalışmalarına 1985 yılında başladı. Büyük Birlik Partisi’nin bir çok yönetim kademesinde bulundu. 18 yıl boyunca Edirne İl Başkanlığı görevini üstlendi. Büyük Birlik Partisinden 2011 yılında Edirne Milletvekili Adayı, 2014 yılında da Belediye Başkan Adayı oldu.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Saadet Partisi 2. Sıra Edirne Milletvekili Adayı

SEÇKİN ÖZTÜRK

Saadet Partisi 3. Sıra Edirne Milletvekili Adayı

1965 yılında Lüleburgaz da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Uzunköprü de yaptı.  1996 yılından beri Öztürkler un fabrikasının yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ayrıca Marmara Un Sanayicileri Dernek Başkanlığı görevini yürütmektedir.Evli ve 2 çocuk babasıdır.

TUİK...TUİK; EMEKLİLER AÇLIK SINIRININ ALTINDA YAŞIYOR

HASTANELERİMİZ: 2 EDİRNE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ: ŞEHRİN AĞIZ SAĞLIĞINDA REFERANS KURUMU

REKTÖR HATİPLER’DEN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR: “BAĞIŞLAR EN DEĞERLİ HİZMETTİR ”

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE KALP HASTALIKLARINDA YENİ DÖNEM: STRES KARDİYAK MR TANITILDI

İSLAM KÖSE: EDİRNE’NİN TARIMSAL GELECEĞİ İÇİN SAHADA VE MASADA YOĞUN MESAİ ”

YÖNETİMDE KADININ GÜCÜ: ŞİMŞEK’İN LİDERLİĞİ MEMNUNİYETİ ZİRVEYE TAŞIDI”

TOPRAK YOKSA SU DA YOKSA: TEMA'DAN EROZYON UYARISI

NURHAN IŞIKSEREN; DİJİTAL ÇAĞ DEMOKRASİYİ NEREYE TAŞIYOR?

ADD’DEN PAPANIN İZNİK ZİYARETİNE SERT TEPKİ

GÜNAYDINNNNN; "SIKI PARA POLİTİKASI” DÖNEMİNDE KREDİLER FRENE DEĞİL GAZA BASTI!

EDİRNE’NİN KURTULUŞ GÜNÜ – 25 KASIM- KUTLU OLSUN

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

SELİMİYE YURDU’NDA TACİZ İDDİASI: RESMİ BELGEDE ŞOK DETAY!

HÜSEYİN TÜRKEL, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİĞİ’NE ATANDI

ÇYDD: “ÇOCUK İŞÇİLİĞİ TÜRKİYE’NİN GÖRMEZDEN GELEMEYECEĞİ BİR GERÇEKTİR ”

TEŞEKKÜRLER EDİRNE ROMANLARI GELİŞİM VE DEĞİŞİM DERNEĞİ!

SELİMİYE YURDU "TACİZ" TARTIŞMASI BÜYÜYOR: CHP’DEN İDDİA, İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN HIZLI YANIT

HASTANE'LERİMİZ:1 EDİRNE 1. MURAT DEVLET HASTANE'Sİ

GAZİ MAREŞAL MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

EDİRNELİ MİTRANİ AİLESİNDEN YASEF MİTRANİ "TEFECİLİK" SUÇLAMASI İLE GÖZALTINDA

GÜNEŞ SAYLAM,“DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" YARIŞMASINDA İKİNCİ KEZ BİRİNCİ OLDU

SON KASKETÇİ

TÜRKİYE’NİN İLK SAHTE DİPLOMA İDDİASI YENİDEN MAHKEMEDE

MEHMET AVCI ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ELİ

ROMANLARDAN TOROĞLU'NA SERT TEPKİ: “NEFRET DİLİ TÜRKİYE’DE YEŞEREMEZ!”

KUTLU KARATE’DEN EDİRNE'YE ÇİFTE GURUR!

ÇİFTÇİ EMEĞİ İLE RAKAM OYUNU OLMASIN

HATIRLATMA: BİRİNCİ VAZİFE!!

YAŞAYAN EFSANE ALİ İLTE KIYIK ET LOKANTASINI DEVREDİYOR.

ALIN TERİNİN FOTOĞRAFLARLA ZAMANA KAZINDIĞI GECE

Yükleniyor

HÜSEYİN TÜRKEL, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİĞİ’NE ATANDI

EDİRNE’DE  LİSEDE ÖĞRETMEN ŞİDDETİ İDDİASI: ÖĞRENCİYİ TUVALETE SÜRÜKLEYİP DARP ETTİ

EDİRNE'NİN SEVİLEN İŞ İNSANI EMRE ALP’TEN AZİM VE EĞİTİM ÖRNEĞİ

SAĞLIKLI ÇOCUK, SAĞLIKLI GELECEK ” PROTOKOLÜ İMZALANDI

1. MURAT ANADOLU LİSESİ'NDE 2 YILDA BÜYÜK DEĞİŞİM

80. YIL CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ'NDE DERS SAATLERİ TARTIŞMASI

REKTÖR HATİPLER: “TRAKYA ÜNİVERSİTESİ, EDİRNE’NİN VE BÖLGENİN GELİŞİMİNE KATKI SUNUYOR ”

SÜLOĞLU'NDA YENİ EĞİTİM YILINA “TEMİZ BAŞLANGIÇ ”

ZEYNEP KOÇAK UYANIK, İPSALA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLARAK GÖREVE BAŞLADI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK KRİZİ

ÇYDD: “ÇOCUK İŞÇİLİĞİ TÜRKİYE’NİN GÖRMEZDEN GELEMEYECEĞİ BİR GERÇEKTİR ”

İPSALA’NIN EFE’Sİ DURSUN SABAN’I KAYBETTİK

EDİRNE’NİN TAZE BALIK ADRESİ: BİZİM BALIKÇI!

EDİRNE’NİN VE EDİRNESPOR’UN DEĞERLİ İSMİ NURETTİN UZER’İN ARDINDAN.

- TEŞEKKÜR-

GAZETECİ OKAN YAVAŞER ’İN ACI GÜNÜ

TARİHİ GÜN! LALAPAŞALILAR ATA’NIN  HUZURUNDA

ŞEHİT ÜSTEĞMEN TUĞRUL ÖZSU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

LALAPAŞA’DA KADINLAR ŞALVAR GECESİYLE GELENEKLERİNE SAHİP ÇIKTI!

ETSO BAŞKANI SEZAİ IRMAK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

REKTÖR HATİPLER’DEN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR: “BAĞIŞLAR EN DEĞERLİ HİZMETTİR ”

İSLAM KÖSE: EDİRNE’NİN TARIMSAL GELECEĞİ İÇİN SAHADA VE MASADA YOĞUN MESAİ ”

TOPRAK YOKSA SU DA YOKSA: TEMA'DAN EROZYON UYARISI

NURHAN IŞIKSEREN; DİJİTAL ÇAĞ DEMOKRASİYİ NEREYE TAŞIYOR?

ADD’DEN PAPANIN İZNİK ZİYARETİNE SERT TEPKİ

EDİRNE’NİN KURTULUŞ GÜNÜ – 25 KASIM- KUTLU OLSUN

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

SELİMİYE YURDU’NDA TACİZ İDDİASI: RESMİ BELGEDE ŞOK DETAY!

SELİMİYE YURDU "TACİZ" TARTIŞMASI BÜYÜYOR: CHP’DEN İDDİA, İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN HIZLI YANIT

GAZİ MAREŞAL MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

TOPRAKTAN SPORLA BEREKET FİLİZLENİYOR: HAMZA ERHAN VE SUBAŞI KOOPERATİFİ

İPSALA’DA BİR YAZAR, BİR SOHBET: MURAT AKYOL’LA KİTAPLARDAN KAMERALARA

EDİRNE'DE 10 YILLIK ERİŞİLEBİLİRLİK SINAVI: ENGELSİZ MECLİS SAHADA

KİTABINI “EDİRNE BASIN EMEKÇİLERİNE ” İTHAF ETTİ

KEŞFETTİĞİNİZ BU GENÇ DEĞERİ  BAŞOĞLU'NUN İNSAFINA TERK ETMEYİN VALİ BEY!

AİLEMİZİN ACI GÜNÜ

GAZETELERİ YAŞATMA MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

BAYRAM ÖNCESİ BÜYÜK FACİA

OTOPARKTA SİLAHLI ÇATIŞMA

SOSYETE MANAVI AYDOĞAN

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8