Tarih: 22.02.2016 14:17

SAADET PARTİSİ; “ÇALIŞANIN, ÜRETENİN, ALIN TERİNİN YANINDAYIZ”

Facebook Twitter Linked-in

SAADET PARTİSİ; “ÇALIŞANIN, ÜRETENİN, ALIN TERİNİN YANINDAYIZ”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş’in, bir aylık parti çalışmalarını ile yerel ve genel gündeme ilişkin konuları değerlendirildiği toplantıda; “Herkes sistemli bir şekilde bankalara borçlandırıldı. Üreten de borçlu, tüketen de borçlu. Çalışanda borçlu, emekli de borçlu. Tek kazanan bankalar. Bu sistem değiştirilmeli. Bugün rantiye kazanıyor. Çalışan, üreten sıkıntıda. Bu böyle gitmez. Biz üretenin yanında olacağız, çalışanın, üretenin işini kolaylaştıracağız, alın teri dökenin hakkını alacağı adil bir düzen kuracağız.’’ Dedi.

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, ilçe teşkilatlarının katılımı ile Aylık İl Divan toplantısı yapıldı. İlçe başkanlarının ve ilçe başkan yardımcılarının katıldığı toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, İl Başkanı Ali Demirkıran ve il yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

Mustafa İriş konuşmasında şunları söyledi; ‘’Mart ayında Merkez ilçemizde ve Uzunköprü ilçemizde kongrelerimizi yapacağız. Kongre demek heyecan demektir. Kongre demek güçlenmek demektir.  Şimdiden bu heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sevilen, çalışkan, kabiliyetli kardeşlerimizden oluşan ilçe teşkilatları kuruyoruz. Şehrimize ve ülkemize faydalı çalışmalar yapacak kadroları şimdiden tebrik ediyorum. Ülkemizin tek çıkış yolu Milli Görüş’tür, Saadet Partisidir. Menfaat duygusuyla hareket eden siyasi partiler bu sorunları çözemez. Soruyorum sizlere çözebiliyorlar mı? Herkes sistemli bir şekilde bankalara borçlandırıldı. Üreten de borçlu, tüketen de borçlu. Çalışanda borçlu, emekli de borçlu. Tek kazanan bankalar. Bu sistem değiştirilmeli. Bugün rantiye kazanıyor. Çalışan, üreten sıkıntıda. Bu böyle gitmez. Biz üretenin yanında olacağız, çalışanın, üretenin işini kolaylaştıracağız, alın teri dökenin hakkını alacağı adil bir düzen kuracağız.’’.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —