Tarih: 29.03.2015 13:19

SAADET PARTİSİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

SAADET PARTİSİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Her ay yayınladıkları “Saadet Bülteni” ni esnafa ulaştırarak ziyaretlerde bulunan Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilatı, seçimler öncesi ziyaretlerini daha da sıklaştırdı. Ziyaretlerde, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm konusunda destek veren Saadet Partisi  Edirne Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya, “halkın maddi sıkıntısı doğal olarak esnafa da yansıyor” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya, önceki gün beraberinde İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyetle Kıyık Mahallesi esnafını ziyaret etti. Her ay olduğu gibi kendilerine aylık “Saadet Bülteni”ni ulaştıran Kaya ve ekibi gerek esnafın, gerekse yer yer halkın sorunlarını dinledi.

Kıyık Mahallesi Esnaf ziyaretini değerlendiren Şaban Kaya, “Kıyık ziyaretimizde esnafımızın tamamına yakını ile görüştük. Kahveleri ziyaret ederek halkımızdan bazıları ile görüştük. Esnafımız adeta dert küpü. Kimi vergisini, kimi kirasını ödeyemez, kimi masraflarını karşılayamaz hale gelmiş. Şehri en ücra köşelerine kadar işgal etmiş zincir mağazalar esnafımızı ciddi şekilde tehdit ediyor” dedi.

Esnafımızın merkezi ve yerel yönetimden genelde istedikleri, bu zincir mağazalara bir sınırlama getirilmesi olduğunu da açıklayan Kaya,  ziyaret ettikleri kahvelerde yüzlerce işsiz gençle karşılaştıklarını ifade ederek, karşılaştıkları gençler, “ işsizlikten bunalmış durumdayız. Ülkeyi yönetenlerin istihdamla ilgili hiçbir dertleri yok. Üniversite bitirdik, askerlik yaptık iş bulamıyoruz. Bu yaşta büyüklerimizin eline bakar durumdayız” dediklerini söyledi.

Üretime yönelik yatırım olmadan işsizlik sorununa çözüm getirilemeyeceğine dikkat çeken Şaban Kaya, “her şeyi ile emperyalist Batı’ya bağlı olanlar, ne esnafın, ne çiftçinin, ne çalışanın ne de işsizlerin sorununu çözemez. Bütün bu sorunların çözüm adresi Milli Görüş’tür, Saadet Partisi’dir. Biz vaat etmiyor, yaptıklarımızı söylüyoruz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —