Tarih: 24.06.2016 18:29

SAADET PARTİSİ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

SAADET PARTİSİ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilatı Ramazan ayı boyunca mahallelere ziyaretler düzenliyor. Merkez İlçe Teşkilatı her akşam değişik bir mahalleye ziyaret düzenleyerek Mahalle Temsilcisi, Sandık Müşahitleri ve mahalle sakinleri ile buluşuyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya, “Her yıl olduğu gibi geleneksel olarak tüm mahallelere akşam ziyaretleri yapıyoruz. İftardan sonra yatsı vaktine kadar mahallelerdeki teşkilat mensuplarımız ve mahalle sakinleri ile çay içiyor, sohbet ediyor ve Ramazan’ın manevi havasını paylaşıyoruz” açıklamasını yaptı.

Bu ziyaretlerden halkımızın memnun kaldığına işaret eden Kaya, “geçen akşam Genel Başkan Yardımcımız Mustafa İriş’in de katıldığı Karaağaç Mahalle ziyaretini kalabalık bir grupla gerçekleştirdik. Hem teravih namazı öncesi hem de namaz sonrası yapılan sohbetler manevi bir atmosfer içinde gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Mahallelerimizi her fırsatta ziyaret ettiklerine de değinen Şaban Kaya, “bizim geleneğimizde ziyaretin önemli bir yeri vardır. Ziyaret, sadece bir çıkar için değil dertleşmek, paylaşmak ve yardımcı olmak için yapılır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —