• BIST 100

    9203,37%1,11
  • DOLAR

    39,62% 0,16
  • EURO

    45,68% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4296,95% 0,15
  • Ç. ALTIN

    6933,62% 0,33

GÜRKAN, BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYORLAR

Edirne siyasetinde son günlerde en çok tartışılan Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan sorunlar adına CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan toplantı yaptı. Parti üzerinden rant edilmek isteyenleri sert bir ?

Yerel Siyaset 15.07.2022 18:29:10 0
GÜRKAN, BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYORLAR
Edirne siyasetinde son günlerde en çok tartışılan Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan sorunlar adına CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan toplantı yaptı. Parti üzerinden rant edilmek isteyenleri sert bir şekilde eleştirdiler.
CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile beraber Cumhuriyet Halk Partisi(CHP),İl başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek, 15 Temmuz 2016 gecesi yapılan darbe girişimini kınadılar. Pekcanlı ve Gürkan gündeme dairde açıklamalarda bulundular.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 15 Temmuz 2016’da yapılan yapılmaya çalışılan hain darbe girişimini kınıyoruz. Merkez ilçe başkanımız bizim kardeşimiz, çocuğumuz, evladımız, değerimiz, kıymetlimiz. Sevgili Burak Güngörmedi’nin çok özel bir durumu var, partiyle siyasetle ilgisi yok.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ RAHMETLE ANIYORUZ
CHP İl Başkanı Pekcanlı, 6 yıl önce 15 Temmuz gecesi, vatanın ve milletin bütünlüğü için canlarını feda eden 251 şehidi rahmetle anıyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesi vatanın ve milletin bütünlüğünü korumak için canını hiçe sayan 251 şehidimizi rahmetle anıyoruz. FETÖ terör örgütü ve yandaşlarını yıllarca besleyen siyasi ve ticari kim varsa lanetle kınıyoruz. FETÖ terör örgütünün siyasi ayağının araştırılması için defalarca verilen araştırma önergeleri reddeden anlayışı da yüksek bir sesle CHP olarak kınıyoruz” diye konuştu.
15 Temmuz hain darbe girişimini kınadığını belirterek, 15 Temmuz’un bir sonuç olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,” 15 Temmuz 2016’da yapılan yapılmaya çalışılan hain darbe girişimini kınıyoruz. O gece şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. 15 Temmuz bir sonuçtur. Yıllarca korunan, kollananların bu ülkenin yönetimini ele geçirme çabalarının bir sonucudur. O kadar palazlandırıldı, büyütüldü, o kadar semirtildi ki fetö terör örgütü, en sonunda da ülkenin yönetimine el koyma cesaretini bile gösterdiler. 15 Temmuz’da bütün Türk milleti ayağa kalktı. Darbe teşebbüsüne karşı bu millet sağcısıyla solcusuyla topyekûn olarak bir destansı mücadele verdi. Bu Türk milletinin dünya tarihine geçecek bir direnişiydi” diye konuştu.
RECEP GÜRKANDAN SERT ELEŞTİRİLER
CHP Merkez İlçe Başkanı Avukat Burak Güngörmedi’nin sağlık sorunları nedeniyle merkez ilçe başkanlığı görevinden ayrılmasını değerlendiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bu konuda sosyal medyada parti içi sorun varmış gibi algı yaratılmasına tepki göstererek, “Burak Güngörmedi, bizim değerimiz kıymetlimizdir” dedi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Merkez İlçe Başkanı Avukat Burak Güngörmedi’nin sağlık sorunlarıyla nedeniyle görevinden ayrılmasına üzüldüğünü belirtti. CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Gürkan, merkez ilçe başkanı Burak Güngörmedi’nin görevinden ayrılması konusunda sosyal medyada parti içi sorun varmış gibi yorumlar yapılmasına tepki gösterdi.
Gürkan, “Merkez ilçe başkanımız bizim kardeşimiz, çocuğumuz, evladımız, değerimiz, kıymetlimiz. Sevgili Burak Güngörmedi’nin çok özel bir durumu var, partiyle siyasetle ilgisi yok. İl başkanıyla benimle ilgisi yok. Kendisinin çok özel bir durumu var. Biz kendisine saygımızdan mahremiyetine saygımızdan dolayı bir şey demiyoruz diyemeyiz de. Kendisi kendi uygun gördüğü kelimelerle bir dille bunun açıklamasını yapacak. İnsanlar istifa da edebilir, parti içinde tartışma da çıkabilir, anlaşmazlıklar olabilir, bunlar doğal bir şeydir. Seçilmek ne kadar doğalsa istifa etmek de o kadar doğal. Ama sırf Recep Gürkan’a Fevzi Pekcanlı’ya saldırmak için böyle olmayan şeyleri yok parti içi anlaşmazlık şudur budur. Evde karı koca her konuda mı anlaşıyor, evlatlarla anne baba her konuda mı anlaşıyor. Tabiî ki tartışmalar fikir ayrılıkları olacak. Burak Güngörmedi’nin evet kendisi benimle il başkanıyla konuştu. O özel nedeni dolayısıyla bırakmak istediğini söyledi, biz de buna saygı duyduk.” dedi.
 

DAVUTOĞLU EDİRNE'DE MAĞDURLARIN SESİNE KULAK VERDİ: “BU İNSANLARIN DERDİ HEPİMİZİN DERDİ ”

DAVUTOĞLU; “BUĞDAY POLİTİKANIZ UKRAYNA’YI BESLİYOR, EDİRNELİ ÜRETİCİ PERİŞAN ”

CVP İL BAŞKANI AV. BARIŞ ATEŞ “KÜRECİK VE İNCİRLİK DERHAL KAPATILSIN ”

KIRKPINAR’DA YENİ DÖNEM: YAŞ VE ÖN ELEME YOK, PUANLA KAZANMA VAR

EDİRNE'DE 43 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

KIRKPINAR’A BİR DAVET DE SAADET PARTİSİNE

BİR GÜREŞÇİNİN HİKAYESİ: SÜLOĞLU'DAN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞULA UZANAN YOL

TAHTAKALE'DEN  ÇIKAN LEZZET: CAVİDAN HANIM ’DAN UYGUN FİYATLI Çİ BÖREK!

İŞKUR’DAN ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERE HİBE DESTEĞİ!

BAŞKAN FİLİZ GENCAN AKIN’DAN CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL’E KIRMIZI DİPLİ MUM İLE KIRKPINAR DAVETİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KIRKPINAR ’DAN GELENEKSEL DAVET

ÇİRKİN SALDIRIYA MUHTARLAR DERNEĞİN'DEN SERT KINAMA

MEMUR GİYİM YARDIMLARI GERİ ALINIYOR: DSİ PERSONELİ İLK HEDEFTE!

H.SEZAİ IRMAK, KOBİ’LER İÇİN NTV BAKIŞ PROGRAMINDA EDİRNEYİi TEMSİL EDECEK

OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA GÜVENLİK ZAFİYETİ Mİ VAR?

YENİ MAHSUL KANOLA BORSA’DA SATIŞA SUNULDU

TBMM’DE KRİTİK ATAMA: ESKİ EDİRNE VALİSİ GENEL SEKRETER OLDU

EDİRNE BELEDİYESİ’NDE HEM ÜRETİM HEM EĞİTİM HAMLESİ

SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET EMEKÇİLERİNDEN ZAM TEPKİSİ: "ÖN GÖRÜLEN ZAM YOKSULLUK DAYATMASIDIR"

BAŞKAN FİLİZ GENCAN AKIN ’DAN KIRKPINAR MESAİSİ

EDİRNE ZİRAAT ODALARI 2025 HASAT VE BALYA BAĞLAMA FİYATLARINI AÇIKLADI

SAVAŞ ÇERKEZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE GETİRİLDİ

LALAPAŞA’DA KADINLAR ŞALVAR GECESİYLE GELENEKLERİNE SAHİP ÇIKTI!

EDİRNE'Lİ EYLEM ENGİN AVRUPA ŞAMPİYONU!

EDİRNELİ EYLEM ENGİN AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA FİNALİNDE!

PARAMIZ ERİDİ GİTTİ!

EDİRNE'DE YENİ MAHSUL BUĞDAY BORSADA SATILDI

İPSALA’DAN  GÜREŞİN ŞAHA KALKIŞI: ZATİ DEMİR’DEN TARİHİ BAŞARI

EDİRNE TİCARET BORSASI'NA YILIN İLK ARPASI GELDİ

BAZ İSTASYONLARI TEHLİKE SAÇIYOR: EDİRNE'DE  SAĞLIK ALARMI!

Yükleniyor

EDİRNE'DE 43 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

CUMHURİYET TARİHİNE BİRAZ SAYGI: YÜZ YILLIK OKULU KAPATMAYINIZ!

EDİRNELİ ÖĞRENCİLER AVRUPA MUTFAKLARINDAN PARLADI: BUDAPEŞTE'DEN TEŞEKKÜR BELGESİYLE DÖNDÜLER!

EĞİTİM-İŞ’TEN PROJE OKULLARI UYGULAMASINA SERT TEPKİ: “BU BİR TASFİYE OPERASYONUDUR

EDİRNE LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLARINDAN SOSYAL MEDYADA #öğretmenimedokunma KAMPANYASI

İYİ PARTİ EDİRNE MİLLETVEKİLİ PROF. DR. MEHMET AKALIN; BİLİM GERİ PLANDA MI?

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MUSTAFA HATİPLER’DEN AKADEMİK YIL DEĞERLENDİRMESİ

SADUN GÜRKAN AVUKAT OLDU

MOTOKURYELERE TRAFİK EĞİTİMİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YENİ AKADEMİK KADROSU ŞEKİLLENİYOR.

LALAPAŞA’DA KADINLAR ŞALVAR GECESİYLE GELENEKLERİNE SAHİP ÇIKTI!

ETSO BAŞKANI SEZAİ IRMAK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

EDİRNE'DE ENGELLİLER HAFTASI COŞKUSU: PİKNİKTE DOSTLUK, EMPATİ VE DAYANIŞMA KAZANDI

EDİRNE GAZETESİ 63 YAŞINDA

İZZET AKKAN HAYATINI KAYBETTİ

TARİHİ CİĞERCİ BAHRİ BEY'İN (Dinar) ADI EDİRNE’DE  YAŞAYACAK.

İYİLİK KELİMESİNİN HAYAT BULDUĞU ADAM BAHRİ DİNAR

ALTUNHAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

BAKANLAR SELİMİYE ’NİN GÖLGESİNDE BULUŞTU

AGD EDİRNE'DEN BALKAN ŞEHİTLERİ VE GAZZE İÇİN ANMA PROGRAMI

ÇİRKİN SALDIRIYA MUHTARLAR DERNEĞİN'DEN SERT KINAMA

TBMM’DE KRİTİK ATAMA: ESKİ EDİRNE VALİSİ GENEL SEKRETER OLDU

BAŞKAN FİLİZ GENCAN AKIN ’DAN KIRKPINAR MESAİSİ

SAVAŞ ÇERKEZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE GETİRİLDİ

EDİRNE TİCARET BORSASI'NA YILIN İLK ARPASI GELDİ

DİSK SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞ VE SINIFTA KALMIŞTIR!

BAYRAM KAHVALTISINDA BALKANLARIN SÜTLÜ BİBERİ

NUMAN KURTULMUŞ YENİDEN TBMM BAŞKANI SEÇİLDİ

BAŞKAN AKIN’DAN KIRKPINAR DAVETİ: KIRMIZI DİPLİ MUMLA GELENEKSEL ÇAĞRI

EDİRNE'DE KAYMAKAMLAR DEĞİŞTİ: YENİ ATAMALAR RESMÎ GAZETE’DE

EDİRNE'DE 10 YILLIK ERİŞİLEBİLİRLİK SINAVI: ENGELSİZ MECLİS SAHADA

KİTABINI “EDİRNE BASIN EMEKÇİLERİNE ” İTHAF ETTİ

KEŞFETTİĞİNİZ BU GENÇ DEĞERİ  BAŞOĞLU'NUN İNSAFINA TERK ETMEYİN VALİ BEY!

AİLEMİZİN ACI GÜNÜ

GAZETELERİ YAŞATMA MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

BAYRAM ÖNCESİ BÜYÜK FACİA

OTOPARKTA SİLAHLI ÇATIŞMA

SOSYETE MANAVI AYDOĞAN

KOMSER

Her İnsan Bir Hikâye“TARİHİ CİĞERCİ BAHRİ BEY ”İÇİMİZDEN BİRİ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2