Tarih: 15.03.2022 17:32

SAL 12 HAFTA KISA KISA

Facebook Twitter Linked-in

 Kurulduğu günden bu yana dikkatlerini üzerine çeken Mega Genç Spor Kulübü, B Grubu’nda grup şampiyonu olarak play –off oynama hakkı kazandı. Karşılaşmaların kısa kısa değerlendirmesi yer alıyor.
A GRUBU
OSMANLISPOR FARKI DEVAM EDİYOR
Edirne Süper Amatör Ligi A Grubu’nda liderliğine devam eden Osmanlıspor, ligin orta sıralarında yer alan Keşan İdman Yurdu’nu konuk etti. Karşılaşmada olukça üstün bir oyun ortaya koyan Osmanlıspor, ilk yarıyı Emre Gedik ve Kerim Filiz’in golleriyle 2 -0 önde kapadı. İkinci yarıda baskılı oyununa devam ederek Emre Gedik ve Onur Istık’ın golleriyle karşılaşmadan 4 – 0 galip ayrılan takım Osmanlıspor, oldu.
LALAPAŞASPOR İPSALASPOR’U ELİNDEN KAÇIRDI
A Grubu’nun bir diğer iddialı takımı olan İpsalaspor, bu hafta Lapaşaspor’a karşı 2-2 berabere kalması ile beraber zirve hedefinden kopmuş oldu. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Lalapaşaspor, bu hafta zorlu  İpsala deplasmanından puanla dönmeyi başardı.  Karşılaşmada 2 -0 öne geçen Lalapaşaspor,  2-1 gerideyken 10 kişi kalmasıyla beraber skor avantajını eksik kalmasıyla koruyamayarak karşılaşma 2 -2 berabere oldu. Karşılaşma 2 -2 beraberlikle sonuçlandı.
ÇARŞI FİŞİ ÇEKTİ
Bu grupta düşecek son takımın belli olacağı karşılaşmada Karaağaç Ardaspor, maçı 3-0 Çarşıspor’a kaybetmesiyle beraber bir alt küme olan 1.Amatör Lig’e düştü. Karşılaşmanın ilk yarısına etkili bir oyun ortaya koyarak başlayan  Çarşıspor, 20. Dakikadan sonra bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapadı. İkinci yarıda zaman zaman iyi oynamaya çalışan Karaağaç Ardaspor, gollerle tanışamadı. Karşılaşma 3-0 Çarşı galibiyetiyle sona erdi.
B GRUBU
SUBAŞI’DAN ÇIKIŞ YOK
B Grubu’nun en kritik maçlarından biride Subaşı’da oynadı. Ligin ikinci yarısına müthiş bir giriş yapan ve ligde kalma umutlarını bu maça kadar tazeleyen Yeni Karpuzluspor, son haftalarda aldığı puanlara bu hafta aldığı ağır mağlubiyete gölge düşürdü. Karşılaşma üstün bir oyun ortaya koymayı başaran Subaşıspor, maçı 11-1 kazanmasını bildi.
YENİİMARET’E ÇEKİŞMELİ MAÇ
B Grubu’nda şampiyonluk şansını bitiren Yeniimaretspor, lig sıralamasında en iyi yerde bitirmek için mücadelesine sonuna kadar devam ediyor. Bu hafta kendi evinde düşme hattına gerileyen Aşçıoğluspor’u konuk etti. Karşılaşma oldukça çekişmeli bir ortamda oynandı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2 -1 Yeniimaretspor’un üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıda ev sahibi takım Yeniimaret, penaltı kaçırdı. İkinci yarıda tüm şartları zorlayan Aşçıoğlu skoru bir ara 5-4 ile farkı 1’e indirmesine rağmen karşılaşmayı  6-4 ile kazanan takım Yeniimaretspor, oldu.
KİRİŞHANESPOR NEFES ALDI SARAÇHANE DÜŞTÜ
Bu grupta  bu hafta kritik karşılaşma Saraçhane’de oynandı. Ligin son sırasında yer alan Saraçhanaespor, kendisi gibi ligde kalma savaşı veren Kirişhanespor’a karşı oynadı. Karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. Saraçhanespor, maçta önemli ataklarından yararlanamadı. Bir çok pozisyonda top ağlarla buluşamadı. İlk yarı 0-0 ikinci yarının sonlarına doğru Kirişhanespor’un atağında gelen gol ile sahadan 1- 0 galip ayrılan Kirişhanespor, oldu. Bu sonuçla Saraçhane küme düştü. Kirişhanespor’da ligde kalma adına rahat bir nefes alarak umutlarını son haftalara taşıdı.
MEGA ŞAMPİYONLUK
Sezon öncesi grubunda şans verilmemesine rağmen bütün otoriteleri yanıltarak sonunda kurulan büyük hayali  gerçekleştirmeyi başaran bir takım olan Mega Gençspor, bu hafta Karaağaç Karlıovaspor’u 5 -1 net bir skorla devirmeyi başardı. Maç sonunda oyun havası ile grup şampiyonluğunu kutladılar.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —