Tarih: 17.11.2021 10:03

SAL'DAN KISA KISA

Facebook Twitter Linked-in

A.GRUBU
KAZANOVA DEVAMINI GETİREMEDİ
Lige zor şartlar altında katılan Kazanovaspor, bu hafta kendi sahasında Çarşıspor’u ağırladı. İlk yarısını geride kapatan Kazanovaspor, ikinci yarıda karşılşama 7 -0 iken kırmızı kart ve eksiklerin olması sebebiyle sahada bulunması gereken yeterli oyuncu sayısında düşünce karşılaşma 7 -0 olarak resmiyete geçti.
OSMANLI FARKI
Edirne Süper Amatör Ligi A.Grubu’nda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Osmanlıspor, bu hafta evinde Lalapaşaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı Osmanlıspor’un 2 -0 üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıda skoru koruyan Osmanlı ekibi, sahadan 4 -1 galibiyetle ayrıldı.
KARAAĞAÇ ARDA HOCASIZ GALİP GELDİ
Hafta içinde Rahmi Kandemir’in ayrılmasından sonra İpsala’da oynanan  Keşan İdman Yurdu karşılaşmasına başkan Sezer İravil, yönetiminde çıkan K.Arda tartışmalı pozisyonlarında yaşandığı maçı 4 – 3 kazandı.
B.GRUBU
SARAÇHANE İKİNCİ YARIDA AÇILDI
Geçen hafta Karaağaç Karlıova’ya kaybeden Saraçhanespor, bu hafta kazanmasını bildi. İlk yarı 1 -0 Aşçıoğluspor’un üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya farklı bir oyun anlayışı ile çıkan Saraçhanespor, karşılaşmadan 2 -1 galip ayrıldı.
KARLIOVA FARKA KOŞTU
Geçen hafta lige galibiyetle başlayan Karaağaç Karlıova bu hafta Kirişhanespor’u 6 -0 gibi farklı skorla devirdi. İlk yarıyı 4 -0 önde kapatan Hüseyin Filiz, idaresindeki Karlıova ikinci yarıda bulduğu goller ile karşılaşmayı 6 -0 kazandı.
YENİİMARET SON DAKİKADA
Lige şampiyonluk parolası ile başlayan bu grubun güçlü takımlarından Yeniimaretspor, kendisi gibi hedefe oynamak isteyen Subaşıspor ile Subaşı’da karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda adeta futbol ziyafeti yaşandı. Subaşıspor’un 2 -0 öne geçmesine rağmen  tecrübeli ayakları sahip Yeniimaretspor, farkı 1’e indirdi. Son dakikalarda kazanılan penaltıyı gole çeviren Yeniimaretspor, skoru 2 -2 getirerek karşılaşma 2 -2 sona ermiş oldu.
MEGA GENÇ SPOR SON ANDA
Bu grubun en önemli karşılaşması Yeni Karpuzlu Beldesinde oynandı. Geçen hafta kaybeden Yeni Karpuzluspor, bu hafta da son anda yenildi. 23.dakikada öne geçen Yeni Karpuzluspor, skoru koruyamayınca 34.dakikada Mega Gençspor’un golüne engel olamadı. İlk yarı 1 -1 sona erdi.
İkinci yarının 60’ncı dakikasında Mega Gençspor, skoru 2 -1 getirmesine rağmen hemen 5 dakika sonra yani 65.dakikada Yeni Karpuzluspor, 2 -2 beraberliği yakaladı. Maçın 88’inci dakikasında penaltıdan gol bulan Mega Gençspor karşılaşmayı 3 -2 kazandı.
Not: Yıldırım Gençlerbirliği – İpsalaspor karşılaşmasının detaylı anlatımı daha önce yayınlanmıştır.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —