Tarih: 07.12.2021 14:47

SAL 5.HAFTA KISA KISA

Facebook Twitter Linked-in

SÜPER AMATÖR A.GRUBU
YILDIRIM GB FARKLI KAZANDI
Süper Amatör Ligin hedefleri takımlarından olan Yıldırım Gençler Birliği bu hafta ligde zor günler geçiren kısıtlı kadrosu ile ligde mücadele eden Yıldırım Kazanovaspor’u 13 -0 yendi. Kazanova ligde onur mücadelesine devam ediyor.
OSMANLISPOR’DA  KEŞAN KARŞISINDA FARKA KOŞTU
Bu sezon yeni kadrosu ile ligde hedefe ulaşma adına mücadele eden Osmanlıspor, bu hafta ligde iyi bir giriş yapan ve daha sonra düşüşe geçen Keşan İdman Yurdu’na konuk oldu. Oldukça centilmence geçen karşılaşmayı 10-1 gibi farklı kazanan Osmanlıspor oldu.
İPSALASPOR SÜRPRİZE İZİN VERMEDİ
İlk hafta mağlup olduktan sonra toparlanan İpsalaspor, zirveye ortak olma yolunda yoluna emin adımlarla devam ediyor. Bu hafta İpsalaspor, ligde oynadığı futbol ile göz dolduran Lalapaşaspor’a konuk oldu. Oldukça çekişmeli geçen maçı  4 -3 kazanan takım İpsalaspor, oldu.
ÇARŞISPOR NEFES ALDI KARAAĞAÇ İŞİ ZORA SOKTU
Alt sıraları ilgilendiren en önemli karşılaşma Çarşıspor ile Karaağaç Ardaspor’un arasında oynandı. İlk yarısı 2 -0 Çarşıspor önde kapadı. İkinci yarıda Çarşıspor’un üstünlüğü devam etti. Karaağaç Arda her ne kadar golleri bulmasına rağmen istediği skoru alamadı. Çarşıspor, karşılaşmayı 5 -2 kazandı.
SÜPER AMATÖR B.GRUBU
KİRİŞHANESPOR ZAFER SARHOŞU
Lige kötü bir giriş yapan ve aldığı mağlubiyetlerle şok etkisi yarattı. Geçen hafta Yeni Karpulu galibiyeti ile kendine gelen Kirişhanespor, bu hafta ligin genç takımlarından Saraçhanespor’u 2 -1 yendi. Özellikle Saraçhanespor’da 4 eksiğin olması can sıktı. Kirişhanespor’un aldığı 3 puan ligde kalma yolunda ilaç gibi geldi.
LİDER MEGA’DAN TEK ATIŞ
Lige çok iyi bir giriş yapan Karaağaç Karlıova bu hafta ligin hedefli takımlarından Mega Genç Spor’u konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı 1 -0 ile kazanan takım Mega Gençspor, oldu. Mega karşılaşmada bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı.
YENİİMARET VURGUNU
Bu sezon yollarına şampiyonluk hedefiyle başlayan Yeniimaretspor, ilk haftalarda lige istediği başlangıcı yapamamasına rağmen daha sonra toparlanarak zirvede bende varım dedi. Bu hafta zorlu Aşçıoğlu Gençlikspor, karşısında aldıkları 4 -2’lik  galibiyetle Mega Gençspor, ile lige ortak oldu. Yeniimaretspor’un 2 -1 geriden gelerek kaliteli futbolu ile 4 -2 kazanmaları dikkatlerden kaçmadı.
KARPUZLU SON DAKİKADA GALİBİYETİ KAÇIRDI
Lige başladığında kadro kalitesi bakımından ligin en değerli takımı olarak gösterilen Subaşıspor’da işler yolunda gitmiyor. Yeni Karpuluspor’da bu hafta ilk puan ile tanışmak için mücadele etti. Oldukça çekişmeli geçen maçta uzun süre 1-0 önde götüren Yeni Karpuzluspor, son dakikada Subaşıspor’un golüne engel olamadı. Karpuzlu 1 puan ile tanışmış oldu.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —