Tarih: 11.04.2022 12:16

SAL ŞAMPİYONUNU PENALTILAR BELİRLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Süper Amatör Lig'de son yılların en iyi finali Mega  Gençspor ile Osmanlıspor'un arasında oynandı. Karşılaşmanın normal süresi  1-1 sona erdi. Penaltı atışlarında 11-10 galip olan Osmanlıspor, Süper Amatör Lig şampiyonu oldu.
Edirne  son yıllarda en çok izlenen futbol karşılaşmalarından birine sahne oldu. 1.500  kişinin izlediği karşılaşmada galip çıkan Osamanlıspor, oldu.
Maç öncesi 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emre Alp ve yönetimi karşılaşmada görevli polislere ve hakemlere çiçek takdim ettiler.
: Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sonuçlandı. İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara gitti. Penaltı atışlarında 5 ve 3'erden oluşan atışlarda her iki takım bir birlerine üstünlük sağlamayadı. En sonunda kalecilerin kullanacağı penaltı atışlarına geçildi. Mega Gençspor'un kalecisi Emre mevkidaşı Efe'yi geçemedi. Topun başına geçen Osmanlıspor'u  kalecisi Efe şampiyonlukta son sözü söylerek topu ağlarla buluşturarak takımının şampiyonluğunu sağladı.
Osmanlıspor,  bu hafta Bölgesel Amatör Lig'e yüksele bilmek için BAL ekibi, Tuncaspor'un rakibi olacak. Osmanlıspor, yenerse BAL'a yükselecek. Tuncaspor'un ise, Osmanlıspor'u yenmesi halinde BAL'da yoluna devam edecek.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —