Tarih: 07.05.2022 23:49

SAVAŞ ÜNER, DÜŞÜK BÜTÇELERLE ÇOK İYİ İŞLER YAPTIK

Facebook Twitter Linked-in

3’üncü lig’de ikinci yılında kısıtlı imkanlarla bir kez daha ligi başarılı şekilde bitiren Criptoswaps Edirnespor’un Başkanı Savaş Üner, oynadıkları son maç olan Gümüşhanespor, maçından sonra açıklamalarda bulundu.
 Başkan Savaş Üner,”Bütçe olarak iki sezona da bakarsak düşük bütçelerle bence çok iyi işler yaptık. Çok sevdiğim ve severek yaptığım bu onurlu görevi bırakmak şahsım adına çok üzücü olacak” dedi.
 İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE BİR SEZONU GERİDE BIRAKTIK
İyisiyle kötüsüyle bir sezonu daha geride bıraktık. 18 yıl aradan sonra geçen sezon amatörden 3. Lige çıkardıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Savaş Üner,”Edirnespor’umuz bildiğiniz gibi geçtiğimiz sezon son maçta Play-Off’u kaçırdı.
 Bu sezonda lige iyi başladık ama hocamızın istifa etmesinden sonra düşüşe geçerek ligi ortalarda bitirdik. Bütçe olarak iki sezona da bakarsak düşük bütçelerle bence çok iyi işler yaptık.
Buradan öncelikle her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Recep Gürkan, başta olmak üzere tüm Belediye Başkan yardımcılarımıza,her zaman yanımda olan tüm yönetim kurulu üyelerime, Belediye Bandomuza ve Belediye çalışanlarımıza , Gençlik Spor İl Müdürümüze ve çalışanlarına, tüm teknik ekibimize ve bütün futbolcu kardeşlerime,tesiste emeği olan bütün çalışanlarımıza,stattaki  ki güvenlik ekiplerimize ve çalışan tüm emekçilerimize,Emniyet teşkilatımıza ,tüm basın mensuplarımıza,Edirnespor’umuzun tüm sponsorlarına,deplasmanda bizlere sponsor olan tüm iş İnsanlarımıza ve ayrıca bizlerin her daim yanında olan Sınır Beyi Taraftar Derneği üyelerimize, Serhad Çocukları Edirnespor Taraftarlar Derneği üyelerimize ve Edirnespor sevdalılarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
             BAŞKAN VEDAYA HAZIRLANIYOR
Daha önce katıldığı bir tv programında olağanüstü kongre kararı alarak görevi bırakacağını açıklayan Üner,”Bu sezon itibariyle kongre kararı alarak artık veda etmeyi düşündüğümü belirtmiştim ve ilerideki günlerde basın toplantısı yaparak hem sezon değerlendirmesi hem de bu konu hakkında açıklamamı yapacağım. Çok sevdiğim ve severek yaptığım bu onurlu görevi bırakmak şahsım adına çok üzücü olacak.Bana destek olan ve benim her zaman yanımda olan tüm büyüklerime ve küçüklerime sonsuz teşekkürler, sizleri seviyorum” diye konuştu.
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —