Tarih: 14.01.2020 23:59

ŞEHİT ATEŞİ YÜREĞİMİZİ YAKTI.

Facebook Twitter Linked-in

ŞEHİT ATEŞİ YÜREĞİMİZİ YAKTI.
 
Irak’ın Kuzey Haftanin bölgesinde yapılan operasyonda Şehit düşen Piyade Komando Uzman Çavuş Bayram Günay(27) bu gün memleketi Uzunköprü, Dereköy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından,yüzlerce kişinin duaları ve tekbirleri ile ebediyete uğurlandı.

Şehidimiz Piyade Komando Uzman Çavuş Bayram Günay’ınTürk bayrağına sarılı tabutu askeri törenle Uzunköprü Dereköydeki Babaocağında getirildi.

Buradaki törene, Vali Vekili Ali Uysal, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Eşref Çağdaş Bal,Edirne Baro Başkanı Av.Alper Pınar, Kaymakamlar, Belediye başkanları, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Askeri Yetkililer ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Şehidimizin Babaocağında Türk bayrağına sarılı tabutu başında helallik alınmasından sonra, Şehidimizin annesi Zümriye Günayi babası Tezcan Günay ve yakınılarıyla ile vatandaşların omzlarında köy mezarlığına taşındı.Burada kılınan cenaze namazının ardından dualarla ve tekbirlerle ebediyete uğurlandı.
 
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —