Tarih: 13.10.2014 18:06

SEZEN; “VALİ BEY BENDEN ÖNCE AÇIKLIYOR!”

Facebook Twitter Linked-in

 

SEZEN; “VALİ BEY BENDEN ÖNCE AÇIKLIYOR!”

Ak Parti İl Başkanı Rafet Sezen düzenlediği basın toplantısında;  AK Parti İl teşkilatı olarak yoğun olarak çalıştıklarını ancak; yapılan işleri Vali Şahin’in kendi icraatı olarak açıkladığından ayrıca bu konularda kendisinin de açıklama gereği duymadığını belirtti. Sezen; Edirne il ve ilçe kongrelerinin 1 Kasım 2014 ile 22 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi. Rafet Sezen, AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Kerem Arda, Kadın Kolları Başkanı Nursel Arseven'le birlikte düzenlediği basın toplantısında; Basının kendisine karşı soğuk davrandığını da iddia ederek; “Edirne basını nedendir bilmiyorum bana bir tavır içinde. Şahsımla ilgili olduğunu düşünüyorum ve bunu da anlamış değilim.” Dedi.  

Merkez İlçe Başkanı Kerem Arda tarafından okunan ortak basın açıklamasında; “AK Partinin başlayan Beşinci Olağan Kongre Süreciyle birlikte hedefimiz 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023- 2053- 2071 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır.” Dendi.

Daha sonra bir konuşma yapan Sezen, “Partimiz Türk, Kürt, Çerkez, Laz ayrımı gözetmeden tüm insanımızı kucaklama görevini devam ediyor. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştır. Bizim hiçbir şekilde parti olarak vatandaşlarımızı birbirinden ayırmamız mümkün değil. Son birkaç gündür yaşanan üzücü olaylar, Türkiye'yi hedef alan gizli güçlerin, dış mihrakların tekrar tezgâhladıkları oyundan başka bir şey değildir. Bu konuda hepimize sağduyulu, uyanık, akıllı olmak düşüyor, sonuçta bu vatan bizim.”dedi.

Belediye ve İl Genel Meclisinde gündeme dair aktif muhalefet yapmayışlarının sebebinin Belediye Başkanına verilen bir süreleri olduğunu ve bunun artık bitmek üzere olduğunu söyleyen Sezen; “Bizim belediye meclisimizde grup sözcümüz de var grup başkanımız da var. Günü gelince Bu konuda gereken muhalefet gerektiği zaman yapılacaktır, bunu da belirtmek istiyorum, bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Basının kendisine karşı soğuk davrandığını iddia ederek; “Edirne basını nedendir bilmiyorum bana bir tavır içinde. Şahsımla ilgili olduğunu düşünüyorum ve bunu da anlamış değilim.” Diyen Sezen; Edirne valisi Dursun Ali Şahin’e de, yapılan işleri kamuoyunda kendisinden önce açıkladığı için serzenişte bulundu. Sezen; “Edirne'de Ak Parti yoğun çalışmalarına devam ediyor. Yeni valimizle birlikte yeni bir İl Başkanı olarak sürekli çalışıyorum. Ben de bu işin acemisiyim onu söyleyeyim. Bunları tabi not alıyorum, onu söyleyeyim. Tabi birçok konu var hayata geçirilen, bu konularda Vali bey benden önce açıklıyor, ondan sonra da ben açıklama gereği duymuyorum bazen açıkçası.” Dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —