Tarih: 16.04.2015 18:18

ŞİMŞEK İPSALA DA MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI

Facebook Twitter Linked-in

ŞİMŞEK İPSALA DA MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI

MHP Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Şimşek, Halk pazarı, esnaf ve belde ziyareti yapmak için geldiği İpsala da milletvekili gibi karşılandı. İpsalalılar, ilçelerinde yıllarca birlikte yaşadıkları Şimşek’i adeta bağırlarına bastılar. Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden MHP Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Şimşek, yıllarını geçirdiği, hizmet ettiği ve üreticilik yaptığı İpsala’da pazar yerinde stant açtı, esnafları ziyaret etti ve beldelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Günün erken saatinde İpsala’nın pazar yerinde açılan stantta vatandaşlarla buluşan Şimşek, ardından pazar esnafına hayırlı kazançlar diledi. Tüm pazar alanını adım adım gezen Şimşek ve ekibi, esnaftan ve halktan büyük ilgi gördü. Sonrasında şehir merkezinde vatandaşlarla selamlaşan ve esnafları dolaşan Şimşek, İpsala’dan açık ara birinci çıkacaklarına inandığını söyledi.

Akşam saatlerinde İpsala’nın Paşaköy ve Karpuzlu beldelerini ziyaret eden Şimşek, adeta sevgi seliyle karşılaştı. Çeltik tarımının yoğun olarak yapıldığı beldelerde vatandaşlar, Şimşek’i can kulağıyla dinleyen Paşaköy’lüler seçimlerde MHP ye ve Şimşek’e destek sözü verdi.

Son olarak Karpuzlu beldesi bayanlarıyla ev sohbetinde bir araya gelen Şimşek, böylesi bir teveccüh ile ağırlanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Şimşek, “İktidar yürüyüşünde kadınlarımıza çok büyük iş düşüyor. Kadınlar olmadan hayat olmaz, düzen olmaz. Bu yüzden kadınlarımızı aktif siyasette daha fazla görmek istiyoruz. MHP iktidarı ile kadınlarımızın yüzü gülecek” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —