11007,37%0,81
42,50% 0,02
49,49% -0,20
5752,69% 0,01
9322,75% 0,27
ŞİMŞEK; Milletvekili gerektiğinde yumruğunu masa vurabilecek kadar cesur olmalı..
MHP Edirne Milletvekili adayı Gürsel Şimşek,”Çok cesur konuşmasını ve yumruğu masaya vurmasını bilenler Ankara’ya milletvekili olarak gitsin. Yoksa pısırık milletvekillerinden hayır gelmiyor. “dedi.
Şimşek, seçim çalışmalarını Keşan ilçesinde sürdürdü.
Büyük Cami Mahallesi’nde Barış Parkı önünde partisince düzenlenen toplantıda konuşan Şimşek, siyasetten geçinmek için milletvekili olunmaması gerektiğini söyledi.
Edirne’de 4 milletvekili sayısının 3’e düştüğünü de vurgulayan Şimşek, sözlerine şöyle devam etti:
4 Milletvekili ile bir şey yapamıyordu bizim arkadaşlarımız, şimdi 3’e düştü. Çok cesur konuşmasını bilen, yumruğu masaya vurmasını bilen milletvekilleri oraya gitsin ki, sizin için görev yapsın. Yoksa pısırık milletvekillerinden hiçbir fayda gelmiyor. Siyasetten geçinmek için milletvekili olunuyorsa olmasın. Ankara’ya giden adamın geçim derdi olmayacak. Geçim derdi olan adam başkalarının emrinde çalışır. Burada rahat konuşuyorum. Benim geçim derdim yok. Millet için bir şeyler yapabilirim. Aksi takdirde geçimi düşündüğümden bir şeyler yapamam.”