Tarih: 17.01.2023 02:20

SİYASİ PARTİLER DİKKAT!!!

Facebook Twitter Linked-in

 

SİYASİ PARTİLER DİKKAT!!!

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI YETMEZ!

Saadet Partisi gazeteciler günü kutlaması CHP ve  İYİ Parti il başkanlığı seçimleri.

Saadet Partisi çalışan gazeteciler gününü kutlamak için Edirne'de yaşayan gazetecilik yapan herkese Tek Tek davetiye göndererek ve bizzat tek tek herkesi telefonla arayarak bir davet gerçekleştirdi.

Edirne'de gazetecilerin pek alışık olmadığı bu davet sistemi herkesin ilgisini çekti ve toplantıya büyük bir katılım sağlandı.

Saadet Partisi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Selim Kaya, İl Başkanı Av.Sinan Tekin ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa İriş, çok iyi hazırlanmış bir organizasyon ve video sunum eşliğinde, gazetecilere Saadet Partisi'nin Edirne'de ki faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

İl Başkanı Av. Sinan Tekin konuşmasında bütün partilerin il başkanlarının dikkate alması gereken bir çok konuya değindi...

Benim dikkatimi çeken konu ise, Tekin'in Partisinin teşkilatları ile birlikte, Edirne'nin merkez ilçe dahil 9 ilçe ve mahalleleri, 7 belde ve mahalleri,253 köy ve mahallelerinin tamamını, STK ları, devlet dairelerini ve gazeteleri gezerek vatandaşlar ve yetkililerle görüştüklerini söylemesi oldu!

CHP Edirne teşkilatı bu toplantıdan iki gün önce  tüzüğü gereği yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yapılan seçimde, belki de Edirne'de kaç köy, kaç belde, kaç mahalle olduğunu bilmeyen iki yönetim kurulu üyesinden biri olan Samet Kahramanı yeni başkan olarak seçti.

CHP Edirne İl Teşkilatının yaklaşık 40 kişi ile yaptığı Başkan Seçiminden dört gün sonra Edirne İYİ PARTİ yüzlerce kişinin katılımıyla İl kongresini yaptı.

Üç adayın yarıştığı seçimlerde İl başkanı seçilen Serpil Tütüncü listesine 122 kişinin ismini yazdı! YAZI İLE YÜZ YİRMİ İKİ KİŞİLİK LİSTE!!!

Şimdi sözü buradan alıp iktidar muhalefet tüm partilerin yönetimlerine getirmek istiyorum.

Siyasi heyecanını hiç kaybetmeyen Saadet Partisi ve Siyasi heyecanını zirveye çıkartan İYİ Partiyi hafife almayınız!

Sosyal medya paylaşımları ve Watsap gruplarından basın bülteni yayımlayarak bu performansları YA KA LA YA MAZ SI NIZ!

 Halkta karşılığı olmayan; bırakın 122 kişiyi listelerine yazmayı, 122 kişi ile görüşmemiş partilerinde particilerinde önümüzdeki seçimlerde işi çok zor olacaktır!

Bekleyip göreceğiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —