Tarih: 16.09.2014 19:03

SOSYAL YAPIMIZI GÜÇLENDİRMELİYİZ

Facebook Twitter Linked-in

SOSYAL YAPIMIZI GÜÇLENDİRMELİYİZ

Saadet Partisi Uzunköprü İlçe Başkanı Recai Taşkın toplumumuzda aile, akrabalık, arkadaşlık, komşuluk ilişkilerinin zayıfladı,  bunun sonucu olarak toplumumuzda sosyal yapı zayıfladı, dedi. Saadet Partisi Uzunköprü İlçe Başkanı Recai Taşkın, yeni bir Eğitim ve Öğretim yılına  girerken öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılı  bir çalışma dönemi temennisinde bulundu. Taşkın, bizi biz yapan sosyal yapımızın güçlendirilmesi için önce ahlak ve maneviyata önem veren bir eğitim sistemine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Sosyal yapısı güçlü olan bir toplumun birlik ve dayanışma içinde bütün zorluk ve sıkıntıların üstesinden gelebilir diyen Recai Taşkın sözlerine şöyle devam etti;

Mevcut eğitim sistemi, yazılı ve görsel medya insanımızı aşırı bencilleştirmiştir. İnsanlar üstün ideallerden uzaklaşmış, dünyevileşme süreci yaygınlaşmıştır.

Siyaset, hak ve adaleti egemen kılma mücadelesi olmaktan çıkarılmış, mevki, makam, servet edinme alanı haline getirilmiştir. Milli Görüşün savunduğu ilkeler bu yanlış algıların ve toplumu çürüten hastalığın ilacıdır. Toplumun maddi ve manevi kalkınmasının yegâne yoludur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —