-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,18% 0,03
-
EURO
51,03% 0,35
-
GRAM ALTIN
7109,03% 0,00
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43
SP Tanıtma Başkanı Recep Çınar;Yalnız tren değil her yaptıkları tarih oluyor!
Yaklaşık iki yıldır Edirne Karaağaç seferi yapan nostalji treninin müfettiş engeline takılarak tarih olduğu haberi üzerine bir açıklama yapan Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı Tanıtma Başkanı Recep Çınar, yalnız tren değil
SP Tanıtma Başkanı Recep Çınar;Yalnız tren değil her yaptıkları tarih oluyor!
Yaklaşık iki yıldır Edirne – Karaağaç seferi yapan ‘nostalji treninin’ müfettiş engeline takılarak tarih olduğu haberi üzerine bir açıklama yapan Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı Tanıtma Başkanı Recep Çınar, “yalnız tren değil, Belediyenin her yaptığı tarih oluyor” açıklamasını yaptı. Çınar açıklamasında yetkililere şu soruyu yöneltti; “önce bu tren ‘nostaljik’ olarak mı sefere kondu, yoksa ucuza taşımacılık yapmak için mi? Eğer ucuza taşımacılık yapmak maksadıyla kondu ise o zaman diğer semtlerdeki vatandaşlarımız biz üvey evlat mıyız, diye sorarlar” dedi.
Her şeyden önce Belediye’nin hizmet konusunda adaletli davranması gerektiğini, bir iş yaptırırken de insan hayatını ve sağlığını ön planda tutması gerektiğini, ancak yapılan birçok işlerde bu konuya gereken önemin verilmediğine işaret eden Recep Çınar, “Belediye, çocuk bahçesi yapıyor, parklar yapıyor, yol yapıyor, kaldırımlar vs. yapıyor. Ancak aradan yıllar geçmesine rağmen park ve bahçeler müdürlüğünden bir görevli gidip de burası ne durumdadır, temizliğe mi tamire mi ihtiyacı var diye düşünmüyor. Edirne’nin çeşitli semtlerindeki parklara, çocuk oyun bahçelerine bir bakın acaba kaç tanesi kullanılabilir durumda. Yapılan yol ve kaldırımların çoğu üzerinden bir yıl bile geçmeden tamir ihtiyacı doğuyor. Bu nasıl Belediyecilik, nasıl hizmet anlayışı” sorusunu yöneltti.
Yollara asfalt dökülürken önce eski asfaltın kazınıp alınmadığını, bu yüzden de bazı yerlerde kaldırımlar yol seviyesinin altında kalırken, yeni asfalt dökülen bazı yollarda ise kaldırım yüksekliğinin 40 Cm. yi bulduğuna dikkat çeken Recep Çınar, “bu çarpıklıklar neticesinde birçok yerde bodrum katları kullanılamaz hale getirildi. Sayın Belediye Başkanımız zaman zaman Avrupa ülkelerine ziyaretler yapıyor. Kendilerine tavsiyemiz, ilgili birim başkanlarını da beraberinde götürerek park ve bahçelerin olsun, yol ve kaldırımların olsun diğer hizmetlerin olsun nasıl yapıldığına bir baksınlar da iyi olanı, güzel olanı, faydalı ve sağlıklı olanı örnek alsınlar” dedi.
VALİ SEZER: “ÇANAKKALE, MİLLETİMİZİN SARSILMAZ İRADESİNİN SİMGESİDİR
ÇANAKKALE RUHU MESAJLARDA YAŞATILDI
ATAMAN BEY; 'ZIR CAHİL BİR YOBAZ'OLARAK BİLİNİZ İSTERİM!
EDİRNE’DE ARAÇ SAYISI 210 BİNİ GEÇTİ
LALAPAŞA’DA OSMANLICA İSTİKLAL MARŞI HEDİYESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
LALAPAŞA’DA NÜFUSUN YARISI İLKOKUL VE ALTI EĞİTİM SEVİYESİNDE
PROF. DR. FİLİZ TUNA’DAN MİNİKLERE SKOLYOZ TARAMASI
EDİRNE’DE ŞUBAT AYINDA 590 KONUT SATILDI
“BU PAYLAŞIM DEVLET CİDDİYETİYLE BAĞDAŞMAZ ”
EDİRNE HIZLA YAŞLANIYOR: NÜFUSUN %18’i 65 YAŞ ÜSTÜ
159 YILLIK ÇINAR: EDİRNE BELEDİYESİ
EDİRNELİ GENÇ AŞÇILAR MÜNİH’TE TECRÜBE KAZANDI
ŞEHİT BABASI ALİŞ BİLEN'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
Yükleniyor




