Tarih: 20.02.2023 21:50

SUÇ DUYURUSUNU RECEP GÜRKAN MI YAPTI?

Facebook Twitter Linked-in

SUÇ DUYURUSUNU RECEP GÜRKAN MI YAPTI?

Edirne Belediye Çalışanı 3 Personele Rüşvet operasyonu

Hamza Yasa
Geçtiğimiz Cuma günü (17.02.2023) DHA ve AA haber ajanslarının, 'Edirne Belediyesi’nde rüşvet operasyonu...3 personel ‘rüşvet’ iddiasıyla gözaltına alındı' başlıklarıyla bültenlere düşen haberleri ilimizde büyük merak ve yankı uyandırdı.

Yerel Gazetelerimizde de yer alan haberle ilgili sosyal medyada da bir çok yorum ve paylaşım yapıldı.
Daha önce Belediye Başkan Yardımcılarından birinin şoförü olduğu söylenen H.Ö'ün, jandarma tarafından diğer kişilerle savcılığa sevk edilmesi kamuoyunda birçok söylentiye de beraberinde getirdi.

Oysa Belediyeye yakın kaynaklardan gelen bilgilere bakılırsa; Kamuoyunda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a karşı yapılmış bir operasyon olarak algılanan haberin arka planında,  Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın savcılığa ve jandarmaya suç duyurusunda bulunan kişi olduğu söyleniyor.

Öte yandan rüşvet operasyonunun ortaya çıkmasından saatler öncesinde Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın Bu bilgileri doğrular açıklama yapması 'Gürkan'ın savcılığa ve jandarmaya suç duyurusunda bulunan kişi olduğu' iddialarını destekliyor.

Edirne Olay Gazetesi olarak haberi tüm yönleriyle yakinen takip etmeye devam ediyoruz. Gelişmeleri an be an okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —