Tarih: 24.06.2019 16:42

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ EDSYB'YE EL'Mİ KOYDU?

Facebook Twitter Linked-in

 
TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ EDSYB'YE EL'Mİ KOYDU?
Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin Bir Hafta İçerisinde Tarım İl  Müdürlüğüne Devir Edileceği Konuşuluyor.İsminin verilmesini istemeyen Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yöneticisinin verdiği bilgiye göre birlik Tarım İl Müdürlüğü kontrolünde bir ay içerisinde olağanüstü seçime gidecek.
Konuyla ilgili yaptığımız araştırmada EDSYB yönetimi bir hafta içerisinde birliği Tarım İl Müdürlüğüne teslim edeceği öğrendik.
Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin Bir Hafta İçerisinde Tarım İl  Müdürlüğüne Devir Edileceği konusundaki söylentileri telefonle görüştüğümüz EDSYB Başkanı Ahmet Turgay doğruladı.
Gazetemize açıklamada bulunan Turgay;” bu işlemlerin arkasında beni ve yönetimimi seçildiğimiz günden bu yana hazmedemeyen Müjdat Kahve ve Mustafa Suiçmez var.”dedi.
Turgay;“her şeye rağmen görevimizin başındayız...Göreve başladığımızdan buyana 2,5 Milyon Tl borç ödedik, bu işlemlerin arkasında beni ve yönetimimi seçildiğimiz günden bu yana hazmedemeyen Müjdat Kahve ve Mustafa Suiçmez var. Bana tarım İl Müdürlüğünden bir kağıt imzalattılar ve devir teslim için ay başına kadar süre verdiler. Sanırım birliği olağan üstü kongreye götürecekler.” Dedi.

Bilgi almak üzere telefonla aradığımız Tarım İl Müdürü Atilla Beyazıt konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; 'Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile ilgili uzun süredir çalışma yapan bakalık yetkililerinin raporları doğrultusunda bakanlığımızca gönderilen yazılı emirle, Tarım İl Müdürlüğü olarak EDSYB yönetimini devralacağız. Kendilerine devir teslim için verdiğimiz süre sonunda olağan üstü kongreye kadar EDSYB'yi görevlebdirdiğimiz kişiler yöneteck.' dedi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —