Tarih: 17.05.2016 16:52

TATARLAR KÖYÜ FUTBOL TAKIMI YARI FİNALDE

Facebook Twitter Linked-in

TATARLAR KÖYÜ FUTBOL TAKIMI YARI FİNALDE

Süloğlu Kaymakamlığı Köyler Arası Bahar Turnuvasında, Süloğlusporu 5-2 yenerek yarı finale yükselen Tatarlar Köyü futbol takımı kupaya koşuyor. Rakiplerini bir bir yenerek yarı finale adını yazdıran Tatarlar Köyü futbol takımı, izleyenlere büyük keyif veren futbolu ile daha şimdiden gönüllere taht kurdu.  

Yarı finalde Kırklareli Kayalı köyü futbol takımıyla 22 Mayıs Pazar günü yapacakları maça hazır olduklarını söyleyen Tatarlar Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Recai Akgün; “Köyümüzün gençleri bu turnuvada kupayı hedeflediler. Bu turnuva bütün köylülerimizi bir araya topladı. Her maça köyümüz halkından 150-200 kişiyle gidiyoruz. Tatarlar köylüler olarak hepimiz 22 Mayıs Pazar günü yapacağımız Kaylıköy maçına kenetlendik. İnşallah o maçı da alıp Tatarlar köyümüzün ismini Süloğlu Kaymakamlığı Köyler Arası Bahar Turnuvasında finaline yazdıracağız.” Dedi.

24 köy takımının katıldığı Süloğlu Kaymakamlığı Köyler Arası Bahar Turnuvasında diğer iki yarı finalist Ortakçı köyü ve Geçkinli köyü futbol takımları oldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —