Tarih: 04.07.2022 17:12

TAYAKADIN LTD ÇARŞI HIZLI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Lig'inde mücadele edecek olan Tayakadın LTD. Çarşıspor, yeni transferlerini tanıttı.
Uzun bir aradan sonra Voleybol liginde mücadele edecek olan Tayakadın LTD. Edirne Çarşıspor 1.Lig parolası ile yola koyuldu. Liglerin tecrübeli isimleri olan Nihal Çalışkan,Burcu Geyik, Burçin Geyik,Almina Çakır ve Edirneli oyuncu Elif Felek’i transfer etti.
Edirne'de bulunan bir Restaurant’a  yapılan basın toplantısına  Edirne Çarşıspor Başkanı Nedim Mercan, Tayakadın LTD Çarşıspor Şubesi Başkanı Gürkan Göçmen ve Yardımcı Antrenör Çağla Altaş, katıldı.
Tayakadın LTD. Edirne Çarşı Voleybol Şube Başkanı Gürkan Göçmen,”Edirne'de voleybol alanında özellikle profesyonel liglerde önemli bir boşluk vardı. Uzun bir soluğun ardından, şirketimizin desteği ile 2.Lig'e giriş yaptık. Liglerin önemli oyuncularını transfer ettik. Önemli transferler devam edecek. Bizim hedefimiz Sultanlar Ligine kadar çıkmak olacaktır. Bu sene 1.Lig'i kesin olarak hedefliyoruz' dedi.

Yeni transferlerden Burçin Geyik,' Daha önce Edirne'de oynadım. Buraya tekrar şampiyonluk parolası ile kurulan takıma gelmek beni çok mutlu etti' dedi.
Diğer transferlerden Nihal Çalışkan, Daha önce yıllarca Sultanlar Liginde forma giydim. Edirne takımlarının ligde olduğu dönemlerde teklif aldım ama gelmek kısmet olmadı. Şimdi büyük hedeflerin olduğu bu dönemde Edirne'ye transferimiz gerçekleşti' dedi.
Burcu Geyik,' Bende daha önce Edirne'de oynamıştım. Şimdi tekrar Edirne'de oynayacak olmam beni çok mutlu etti.İnşallah arzuladığımız lige çıkacağız' diye konuştu. 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —