Tarih: 15.07.2022 19:24

TAYAKADIN LTD TRANSFERDE ZİRVE YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Lig'inde mücadele edecek olan Tayakadın LTD. Çarşıspor, transferde gaza bastı. Liglerin tecrübeli isimleri olan Aslı Türker ve Buse Özden’i transfer etti.
Tayakadın LTD. daha önce kadrosuna Burcu Geyik, Burçin Geyik, Nihal Çalışkan’ı transfer etmişti. Tayakadın LTD. Edirne Çarşıspor, 1.Lig hedefleri doğrultusunda transferin gözde ismi olan Aslı Türker, transferiyle rakiplerine büyük çelme taktı
Tayakadın LTD. Edirne Çarşıspor transferlerinden Buse Özden, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Yeni Sincanspor’da oynarken, ikinci yarısını Karadağ takımlarından  OK Gimnazijalac’da oynadı.Transferin gözdesi Aslı Türker’de 1.Lig’de Gaziantep Adam Voleybol’da oynadı.
GÖÇMEN, HEDEFLERİMİZ BÜYÜK
Tayakadın LTD. Edirne Çarşıspor Şube Başkanı Gürkan Göçmen, Daha önemli transferler gerçekleştirmiştik. Takımın ana kadrosunu neredeyse Aslı ve Buse kurduk. Her ikisi de liglerin tecrübeli oyuncuları görülüyor. Bu sezon Edirne’ye Voleybol ziyafeti yaşatacağız” dedi.



MERCAN, BİZE DESTEK OLUN
Edirne Çarşıspor Başkanı Nedim Mercan, Yıllarca Edirne’de salon sporlarında Voleybol’da büyük başarılar yoktu. Edirne’de Futbol, Basketbol’da zirveyi gördük. Şimdiyse Tayakadın LTD. Edirne Çarşıspor’u en iyi yerlere taşıyacağız. Bunun için liglerin en önemli oyuncularını transfer ettik. Takıma desteklerinden dolayı Gürkan Göçmen’e teşekkür eder, yolun sonu 1.Lig olsun diyorum.” Dedi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —